Min dag i bilder. Den bestod av..


my day my night my life

Hejdäär

Ligger i sängen efter en väääldigt skön kväll! Började dagen 08.20 och hade två lektioner, slutade klockan 11 och kom hem vid 12. Höll på lite här hemma och gjorde lunch lagom till att pappa kom hem på lunch. Åt med honom och när han åkte kollade jag lite på tv, tog det lugnt. Gick ut med Tess och sen la jag mig i sängen i några minuter innan Patric kom hem och hängde lite haha.

Vid sex åkte jag till gymmet och körde ett spinningpass i en timma, riktigt bra pass idag också! Har ju kört spinning i torsdags, söndags och idag, det känns jävligt skönt faktiskt, har fattat att denna träningsformen funkar väldigt bra för mig. Det är ju en av de träningarna som bränner mest kalorier också, greattt. Dansade igår, alltid lika kul, imon blir det gymmet efter skolan som vanligt. Känns så skönt att vara igång på riktigt igen, som det var innan jul.

Efter passet kom jag hem redigt svettig och go, åt världens godaste middag haha. Lax, muuumma så jävla gott! Keso och (dom jävla godaste grönsakerna jag vet just nu men fan vilket krångligt namn, får kolla upp det varje gång jag ska skriva upp det på handlings- listan eller här) haricoverts. Sen drack jag mitt ljuvliga kaffe, tog en dusch, borstade tänderna, sköljde med flux, smörjade kroppen, tog läppcerat, smörjde händerna och nu är jag all set för att ligga och pilla lite på mobilen och sen sova goooott! Haha herregud.

Jaja, god natt alla fina!


Äckligt

Godmorgon.

Just nu ligger jag på golvet framför brasan. Vaknade skönt utsövd efter en bra och behövlig kväll med underbara tjejer igår.

Var en otroligt chockande och konstig dag igår. Så kass och sårande men också så skön, nytänkande, glad och bra. Försöker att inte tänka på vad som har hänt, gräva ner mig i det. Men jag kan bara inte hjälpa det ibland för det känns så overkligt, kan inte ha hänt, men det gjorde det, och det var han, ingen annan person, som det känns som att det var.

Är bara glad att du inte fick mig längre än så, mer, djupare. Blir så mycket lättare nu, och det är jag glad över.

Vet inte vad jag ska göra idag, är sjukt sugen på att träna röven av mig. Och måste få lite plugg gjort. Så vi får väl se vad dagen bjuder på. Känner att jag är på ett väldigt "känsligt plan" idag, inte ledsen eller arg eller något speciellt egentligen. Men bara lite tyst och andas och suger in närvaron runt omkring mig. svårt att förklara. just nu vill jag bara njuta av att min bror precis kom hit, som han brukar göra på lördagsmorgnarna, haha så söt, och mamma ska få krama och pussa på mig lite extra idag.

Ha det fint gossisar!


Should'nt let this fade away

Sådärja, då var denna dagen slut den med. Ligger i sängen efter en riktigt bra dag och kväll. Hade det faktiskt riktigt kul i skolan idag med min härliga klass, idag sattes faktiskt några sånna där incidenter som kommer va minnesvärda minnen. Haha underbart. Vid halv 7 mötte jag upp jeppis och så körde vi spinning i en timma. Riktigt skönt och bra pass idag. Tog ut mig helt och kroppen orkade bra. Efter det åkte jag hem, åt lite, duschade och nu ligger jag här med en snarkande Tess bredvid mig. Låter som en vanlig vardags kväll helt enkelt haha!

Nu ska det bli skönt att sova, gotta ner sig i sängen och hmm, kanske ska läsa lite? Det var några dagar sen nu, det är nog bäst om jag gör det annars kommer det sluta som det gjort med massa andra böcker. Jag börjar, läser några kapitel och sen slutar jag haha. För att jag oftast fastnar med mobilen istället eller somnar direkt när jag lägger mig på kvällarna. Anywaaay, sov så gott peeps, love.


blir glad av samma rus.

 
 
 
 

addiction

är på alla-sorters-humör humör idag. skrattig, flamsig, arg, ledsen, glad, trött, gnällig, irriterad. Och JÄTTESUGEN på choklad, fan. Både jag och jesper har varit riktigt sugna sen lunchen. Men jag fååår inte, jag ska inte. ska snart äta två morötter och kesella jag har med mig iaf. Slutar halv 4 och sedan drar jag och jeppis till gymmet.
 
Lär komma hem vid 6, halv 7 ikväll. Längtar redan till att äta middag, dricka kaffe, duscha, göra iordning mig och sedan lägga mig tidigt, kanske med en kopp té och något avsnitt sex and the city haha. 
 
nu ska jag fylla på min vattenflaska och sen är det dax för sista lektionen, och så var denna skoldagen slut. Jag kanske slänger in något mer inlägg ikväll så kika in då vettja, kram!
 
kolla bara. Nu är jag sur.
 
HEJDÅ

 

Today's 3rd

Duktig tjej, klockan är före 9 och jag ligger i sängen nyduschad och nylackad haha. Ska bli skönt att sova, jag tycker om att lägga mig tidigt men det var ett bra tag sen det blev så, det senaste halvåret typ har jag nästan varje natt somnat mellan 00-04. Inte bra egentligen.

Tog halv tre tåget från skolan och drog direkt till gymmet med Jesper, skönt att äntligen kunna köra fullt ut denna veckan. Blev ett riktigt bra pass, uppvärmning och kondition på crosstrainern, rekord tid med rekord hög level, inte så dåligt faktiskt. Och sedan ben och rumpa eftersom det blev armar, mage, rygg på dansen igår. Kom hem och åt en såååå god middag, lite typisk när-Hanna-lagar-middag-mat, stek lax med lite teriaky sås och sesamfrön, haricoverts och grönsallad.

Hoppas du har haft en bra dag, sov gött och vakna riktigt utvilad imon, redo för en ny dag med nya möjligheter, haha, nämen det är sant faktiskt. Pusspusss!


inspiration ¤ längtan

jag vill ut och resa, ha vår, sommar, värme, snygga vår/sommar-outfits, kärlek, nå mitt mål,  äventyr, varma nätter och glädjen som kommer med allt det
 
 

 
 

and I just miss you

godmorgon!
 
dags för en ny dag, satte mig precis i klassrummet med en kopp kaffe som vi hämtar gratis i kafeterian varje morgon, tror ni jag gillar det? 
 
nu får vi se hur mycket jag får gjort, sitter med ont i nacken och hela huvudet, som vanligt, vet inte vad det är med mig, jag behöver nog en fet jävla massage. ..varje måndag.. och varje fredag.. av Toro.. i gladiatorerna..
 
haha nej nu ska jag jobba prata med jesper och sara och göra roligare grejer än att plugga.
 
ha en fin dag!
 
 
 

New

Ny design, hooooooola! Får se hur länge den varar haha

Kort och skön dag i skolan, börjar halv ett med konferens och evenemang lektion plus reception lektion. Efter det idrott, där vi simmar denna veckan och förra. Bra träning, simmande konstant i 25 minuter, ett utav proven man ska göra och det kändes i kroppen, skönt.

Ikväll var det dax för dans, underbart är allt jag kan säga, och jobbigt haha, som fan. Älskar det.

Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite tror jag, just det haha, jag har inte sagt det här i bloggen, jag läser fifty shades of grey aka 50 nyanser av honom. I just had to know what all the fuss was about haha. Har inte kommit så långt, bara några kapitel, men jag tror saker börjar hetta till lite nu.

Nattinaaatt, sov gott.


förvirrad

 
 
Tumblr_mfrokcikwv1s1apfyo1_500_large
 
 
sann klyscha
 
 

#GOOD?MORNING

I måndags när jag vakna kände jag av något i halsen, inte mer med det, jag kunde dansa på kvällen och kände inget under dagen. Igår när jag satte mig på tåget bright and early klockan åtta, kände jag mig riktigt trött och svag i kroppen, halsen började göra ont igen. helvete. skulle tränat igår men det kunde jag inte, iofs mest pågrund av en bättre anledning, åkte in till göteborg och gick på bio med suttit och tänkt på vad jag ska skriva här ett tag nu men jag säger väl min going, Jack Reacher såg vi, den var bra, tror jag dotdotdot ni vet väl vad tre punkter betyder haha nej jag skoja, en bra och rolig action. kom hem rätt sent, gjorde iordning mig och kröp ner i sängen och somna rätt snabbt efter det. 
 
imorse mådde jag ännu sämre, halsen gör ont och jag känner mig liksom svag i kroppen, sådär som man gör när man håller på att bli sjuk, som att man känner viruset i kroppen. det som stör mig mest är att jag inte kan träna nu, jag ska dansa på måndagar och gymmet tis-fre, men vill inte göra förkylningen eller vad det är jag har, att bli värre och då också kanske hålla längre, än om jag håller mig borta från träningen tills jag känner mig bättre, ångest och panik hej. 
 
anyway, jag sitter på lektion, ajjabajja inte blogga nu haha, kraam. 
 
 
riktigt god, lätt, snabb och nyttig frukost, perfekt. 

Kärlek kärlek och bara kärlek

Så otroligt jävla fantastiskt underbart var det att dansa ikväll, nu mår jag bra igen, nu är jag hel igen, haha det är faktiskt så, ren kärlek känner jag för dans och har alltid gjort.

För att göra kvällen ännu bättre stötte jag på en gammal vän, fantastisk vän, när jag småsprang in i estethuset, någon minut sen till dansen. Jag har inte sett honom på så länge, vi har inte ens pratat på så jävla länge, därför var det riktigt skönt att få krama om honom, småprata lite och höra att han mår bra innan jag fick fortsätta min lilla joggingsträcka till danssalen.

När jag kom hem tog jag en skön dusch till lite go musik såklart och fixade sedan ihop en riktig goding till "kvällsmat" (hatar det ordet och använder det aldrig, men i brist på andra ord fick det bli det haha) kesella-hallon, hallon, banan, päron och en stooor kopp grönt té. O c h d e t v a r G O T T k a n j a g l o v a!

Det tillsammans med några avsnitt Sex and The City i sängen var ett perfekt avslut på en bra dag och en jävligt bra kväll.

Med det säger jag god natt mina små, sov gott .. Som få? Haha kram!


Nyttig frukost #MUMMA

Bra start på dagen!

Sitter just nu på den enda lektionen för dagen, ska snart gå till tåget och åka hem, äta något och sen försöka få lite plugg gjort.

Ikväll väntas den första dansträningen för detta året, ska bli underbart att komma tillbaka till danssalen och bara get lost i musiken, svettas och leva. Som jag känner att jag gör när jag dansar.

Ha en fin vinter-januari-dag och le lite extra idag, puss och kraam


#GOODNIGHT


#kärlek

Människor, ät frysta hallon som du tinar upp lite i micron med kesella Hallon till, så otroligt jävla dunder gott! Aaand what else.. Healthyyyy

Hade också med frysta Björnbär men yuueeck, dom var inte goda bara så, dock passar dom sig ju perfekt i smoothies!


Gran Canaria 2012

just det! på promenaden förut, kom pappa på att för exakt ett år sedan, den 7 Januari 2012, satt jag mamma och pappa på planet tidigt på morgonen och några timmar senare landade vi i ett soligt och varmt Puerto Rico.
tänkte visa lite bilder från resan.
 
 
 
 
 
 

let me have this

hallååååå
 
idag är sista dagen på jullovet, usch. vill inte tänka på att jag måste upp tidigt imorgon, att gå upp bara klockan NIO har varit föör jobbigt för mig så det slutat med att jag somnat om till klockan elva. lycka till, till mig säger jag bara.
 
sov till haha klockan elva, idag. gick upp och gjorde en otroligt god smoothie, sånna som var typ allt jag åt i våras haha. börjas det igen? hade en lugn skön morgon. sen gick jag en promenad med pappa och hunden, i skogen. jätteskön och lugn promenad, skönt att vara lite ensam med pappsen och prata.
 
efter det kom vi in, åt lite lunch, jag värmde grillad kyckling till mig och åt en tomat och keso till det, typisk mat för mig haha, men det är så gott och smidigt, och nyttigt, såå det är ju bara för bra.
 
nu sitter jag lite vid datorn och lyssnar på musik, bloggar och vill ladda över mina bilder, ska jag göra ett försök igen kanske? 
 
ikväll blir det ett spinningpass för mig, skönt. 
 
 
 
 
 
ha en fin dag så hörs vi snart igen, maybe. puss och kraam, skumbanan.
 
 
 
 

great day!

efter gympasset med jesper åkte jag hem och åt god mat som pappa hade lagat, med honom och jess. efter det tog jag det lite lugnt, drack min drog; kaffe, vid fyra skjutsade jag och pappa jess till göteborg och hennes buss som skulle ta henne ner till sitt Skåne igen. 
 
när jag kom hem var det dags för dagens 2:a träningspass 19:00, spinning. Haft en väldigt skön dag idag, nu på kvällen har jag duschat, druckit té, pratat med min fina och försökt laddat över alla mina 1500 bilder från iphonen, notera försökt. helvetet bara krånglar, men över till det mysiga igen.. nu ska jag nog stänga av datorn, lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt sex and the city.
 
puss och natti naaatt.
 
30379_369863003107509_150581875_n_large
 
 

3 Januari TVÅTUSENTRETTON.

efter en underbar och lång kväll i göteborg igår sov jag gott inatt och vaknade runt 10 idag. Haft en lugn och skön morgon med pappa, storebror och storasyster, nu ska jag snart möta upp jesper så ska vi train dirty på gymmet.
 
ha en fabulous dag och sköt om er! 
 
 
If-you-still-look-cute_large
 

RSS 2.0