what you're reading right now is this

När jag kom hem från skolan satte jag mig och åt lite och kollade på bigbrother, efter det bestämde jag mig för att sätta mig ute på altanen i solen och också få lite plugg gjort, jag ska lämna in en argumentation-uppsats på engelska, göra en sida i matteboken och ha ett litet förhör om en grej vi alla haft bl.a olika redovisningar om, imorgon, jag ska även ha bestämt mitt individuella val. NoWaaay tänkte jag, att jag skulle kunna göra allt detta bara idag efter skolan, efter som jag är rätt seg med plugg och har en tendens att ständigt skjuta upp det. Meeen, jag drog fram en utav utomhusfåtöljerna från vinteridet och klädde in den i en fäll och en filt, ställde ut en fotpall, tog ut radion, allt pluggmaterial, mig själv och den stora, ludna (haha) gosefilten. Rätt snabbt blev jag färdig med engelskan, efter det läste jag igenom häftet till förhöret och gjorde sedan klart sidan i matteboken. Faan vad duktig jag faktiskt var idag, och vad skönt det är att bli av och färdig med plugg som hänger på en och som oftast brukar hänga efter mig ett tag och göras litelite sent. En stolt och glad Hanna kunde sedan hjälpa till med middagen och sitta och dricka kaffe framför tvn efter maten, utan att behöva ha en liten röst bak i huvudet som säger att jag egentligen borde plugga.

Senare drog jag iväg och dansade loss med min härliga dansgrupp full med dansglada, självsäkra och peppade tjejer!

Sov gott, hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det var today! much love,


hey you

ne, jag har ju inte bloggat någonting denna veckan, förra veckan hade jag värsta bloggflytet och skrev 3 inlägg om dagen men det tappade jag tyvärr snabbt, lite så har det ju ioförsig varit hela tiden, ibland skriver jag flera inlägg om dagen och ibland bara några inlägg under en vecka. jag har inte några bättre ursäkter än att jag har varit väldigt trött denna veckan och att jag haft mycket att göra, usch jag kan vara riktigt trött och utmattad ibland, i perioder, som man kanske märker om man följer bloggen, det är väl antagligen dels för att man är tonåring, jag vet många andra i min ålder som har det likadant.


iallafall.. HEJ, just nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska, efter det har vi engelska och sen är skolan slut för dagen, skönt. Nu börjar vi, kraaam

Såhär söta blev mina naglar!

Jag tog den mörkaste nyansen av blå jag hade och över det ett nagellack med blått glitter, jag blev jättenöjd! eftersom mina naglar är korta också så blir det lite gulligt tycker jag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3093211/images/2012/pic_191274915.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3093211/images/2012/pic_191274921.jpg" class="image">


real friends don't judge you, they know your pain and understand it. they help you through it and make you smile again


late night cosiness

sitter i mitt rum med tända ljus, musik och fixar naglarna. Har bestämt mig för blått, nästa grej blir att bestämma nyans, känner mest för att ta det mörkblåa och blått glitter över, it's what my stomach says!

det ska bli skönt att sitta här ett tag nu, tills jag blir trött och vill sova eller rätt av somnar. Skönt att få vara lite ensam, som är bäst på kvällen, inget eller ingen som stör, mörkt och mysigt.
spark i röven och kram på dig,

























decisions

funderar på vilket nagellack jag ska välja, jag känner för något som blå eller grön, något annat än de lite vanligare som rosa, vit, röd. hmm, big decision det här haha. det finns så mycket häftigt man kan ha på naglarna nu, massvis med olika mönster, färger och glitter.

underbart fin.


memories from the past

sitter i sängen och är supertrött, borde kanske gå och lägga mig tidigt dag, skippa bigbrother? men jag vill inte :(
åkte tåget hem med fia, jesper, jessica och alina idag, eftersom det var så fint väder och vi var happy så gick jag och min finaalina till GA, våran gamla skolan där vi gick på högstadiet och hälsade på, det var första gången jag var där sen vi slutade, ojojoj, vilken gråtdag det var när vi slutade 9an, vi gick runt och grät konstant (och då menar jag verkligen konstant lipande, inte lite snyftningar utan slemgråt liksom) i flera timmar, usch vilken konstig känsla jag får när jag tänker tillbaka på det. underbar och speciell tid det där, grym skola. De flesta av mina närmsta vänner jag har, träffade jag där, jag kommer aldrig glömma min högstadietid, herregyyd.
De flesta hade gått hem men vi träffade en och annan ändå, speciellt Mia, mysigagoasköna Mia och Malin, min tyskalärare och en av de bästa lärarna jag haft, hon är verkligen superskön, jätterolig och en bra lärare, jag saknar faktiskt tyskalektionerna ibland, vi kunde verkligen ha det så kul.
påvägen hem smsade my mutti och frågade om jag ville gå en powerwalk när hon kom hem so we did, skönt. Nu ska jag göra en smoothie eller té. Njut av kvällen, imorgon är det fredag! P U S S
ooh jag måste tipsa, den smoothien jag tipsade om tidigare, testa att byta ut mango mot björnbär och byt ut en tredjedel av den naturella yoghurten till vanlijyoghurt istället, blev alldeles lyrisk när jag gjorde den i eftermiddags, supergott!



p e a c e



Utkast: Feb. 23, 2012

the minute I stepped outside, my lips changed and made a huge smile. Jag såg hur vackert väder det var ute, klockan nio på morgonen, på trottoaren låg bara grus kvar och det var små fläckar med vatten lite överallt, solen sken och vinden var kall men sval, inte isande. Det är nog vad jag älskar mest med vintern, när den försvinner och gräset kryper fram, gatorna är fria från is och slask, och solen förgyller allt lite extra, när våren är påväg. Delen innan just det fina är det värsta jag vet med vintern, när den försvinner, det börjar regna, allt blir slask, smutsigt slask och när det sedan blir kallt igen och allt fryser till is, osvosv, den perioden av allt är bara jobbig.


skönt att vara på ett underbart humör even though skoldagen vart förvirrande och dum, läraren för de två första lektionerna är sjuk, läraren för den tredje lektionen är sjuk och vi ska ha en föreläsning om IV-val som gör att den sista lektionen för dagen tas bort, matten. Vi kunde alltså fått sovmorgon och slutat tidigare, men istället har vi inte fått information om något så vi har väntat, meen, det kommer ett men, vi har kunnat plugga mycket matte och fått hjälp av matteläraren som erbjöd sig att komma, just det var väldigt bra faktiskt.
så nu väntar vi på den sista "lektionen", föreläsningen. Förhoppningsvis slipper vi workshopen efteråt och får då sluta tidigare, but we'll see. Ha nu en riktigt jävla bra fortsatt dag! love,
kastar iväg lite extra kärlek än vanligt till min stora bobbosh idag som fick mig att le ännu större imorses påväg till tåget med ett av sina sms, pussipussspusspådig.





(detta inlägget är skrivet runt halv 2-tiden idag, jag hann tyvärr inte publicera, var tvungen att springa iväg till föreläsningen, lägger in det nu i efterhand istället)

Actually, right now.. I just need to enjoy my cup of Tea and relax.


i just feel like dancing.

nu ska jag alldeles strax glida iväg till streeten, tidigare idag hade jag migrän, jättejobbigt, kan inte röra mig, tillochmed att ligga still gör ont, allt jag vill är att sova faktiskt, det känns som jag har en stor sprängladdning bultandes i huvudet som exploderar lite då och då, uschusch. Resulterade i att jag åkte hem innan lunchrast och sista lektionen, jag är färdig med allt arbete i förtid ändå så det gjorde inte så mycket, rätt passande om man jämnför att jag skulle behöva åka hem med massa jobb waiting.
nu är migränen till min stora, stora glädje borta och botad for now så jag kan iväg och göra vad jag gillar allra mest, dansa.

ha en fin kväll! K R A M.

Nightentertainment.

Kollar på big brother, jag tycker det är riktigt kul och underhållande, jag kan inte, inte kolla på det, jag dras till det haha. För ett år sedan var en rutin för mig när jag kom hem från skolan att göra en stor kopp kaffe och kolla på det inspelade avsnittet av big brother från gårdagen.

Jag ska sova riktigt gott inatt och det tycker jag att du ska göra med, jag hoppas att det blir en ljus och fin dag imorgon, med mycket sol, tror du håller med? Nu är det dags att våren kommer krypandes. Nattihugs,


Zebra.


sunshine

godmorgon!
nu sitter jag och kollar på lite tv, vi har en halvdag idag och börjar halv ett, jätteskönt och passande efter lovet! jag kunde egentligen gått upp tio, halv elva, men istället satte jag klockan på nio och har en lugn och skön morgon, jag älskar att kunna ta det lugnt och äta frukost vid tvn, det blir som en morgon på helgen.
Nu ska jag dricka min goodie smoothie och en kopp té, ha en jättefin dag allesammans! Kisses,
Tumblr_lzc39jir9z1ro6ltfo1_500_large

"the voice"

Har kollat på Whitney Houstons minnesceremoni, vilken talang, hennes röst var otrolig, hur vacker som helst och unik! Det finns så många otroligt bra låtar också, som jag växt upp med, som jag får rysningar av varje gång jag hör dem. Jag älskar filmen Bodyguard som Whitney är en av huvudrollerna
i och passande nog sänds den på kanal 3 nu, jag ska fortsätta kolla på filmen, njuta av kvällen och drömma om att ha Kevin Costner som min bodyguard.

gooos på er,


Frukost, dags för smoothie.

Jag måste tipsa om ett jättegott och nyttigt smoothie-recept, julia (juliialarsson.blogg.se) tipsade mig om detta och jag blev glatt överraskad!

Till en person. Alla mått är på ett ungefär, med smoothies är det ju bara att hälla i lite som man vill, men det kan ju vara bra att veta ungefär hur mycket man ska ha i.
2 1/2 dl lättyoghurt
1 dl frysta hallon
1 dl fryst mango
1/2 dl havregryn
1 tsk honung


fuuuck

nu förstörde jag precis allt som jesper fixat åt mig, designen. oh well, shit happens!
ha en GOD natt, kräämboll.

SMASH

"There is more drama behind the scenes than on stage, as the team prepares an ambitious Broadway musical on the life of Marilyn Monroe."

"Showen är riktigt bra. Tänk en mix av Glee, Ugly Betty och Sex and the City."

http://www.youtube.com/watch?v=AytQVNeVSDQ&feature=related





hoppas att detta kan vara något bra, att de har fått till en härlig och bra musikal-serie. Jag älskar ju musikaler, det kan inte bli något annat än bra när något av det bästa som finns blandas ihop, musik och dans, såklart dramat också.



Grammy Awards 2012

här kommer lite gott och blandat från den stora musikfesten,
älskade, älskade Bruno Mars! ett jättebra performance, så charmigt och underhållande!
Rihanna, så grym, ball, älskar henne.
finns det någon charmigare?
adele med alla sina 6 priser, vann i alla kategorier hon var nominerad i, detta är hon värd!





Tyvärr funkar det inte att lägga upp klipp, jag ska se om jag kan få det att fixa sig.

alla hjärtans dag.

min alla hjärtans dag var lyckad och bra, jag spenderade den med några av mina närmsta och fina vänner. vi gick och handlade mat och lite andra gottigheter. vi myste till det i mitt rum med film, tårar, skratt, prat och mys. jag hoppas att ni också hade en bra dag!
och jag tycker inte att man ska vara deppig om man inte har en pojkvän eller flickvän att dela "kärleks-dagen" med, visst finns det andra människor i ditt liv du älskar? för mig är iallafall inte alla hjärtans dag en dag bara för par utan för all kärlek, till mormor, hunden, familjen eller bästa vännen till exempel. och visst behöver man inte vara med någon på alla hjärtans dag, jag tycker inte alls det är något konstigt om man bara vill vara själv och kanske göra något man älskar, kanske köpa en låda choklad och läsa en bra tidning. Såklart är det ju en perfekt dag för alla par också, att kanske gå ut på middag tillsammans eller ha världens goskväll hemma, visst kan man göra allt detta vilken annan dag under året som helst, att "fuck 14 februari, jag älskar dig alla dagar" och att det egentligen är en dag som alla andra, men det är väl bara fint att man hyllar och lyfter fram kärleken speciellt mycket under en dag varje år, att det finns en speciell dag för kärleken, det tycker jag iallafall hihi.
nu är Grammy Awards slut och jag ska gå och lägga mig i sängen, jag tänkte lägga upp ett inlägg imorgon med bilder, kommentarer, klipp och annat om galan, själv tycker jag det är väldigt skoj med alla olika musikgalor, filmgalor och allt vad det finns!
god natt och kram på er.

-

Kollar på grammy awards, yaay! Uppdaterar mer sen. PUSS


Meet me by the dentist

Hallådär!

Nu ligger jag i sängen, top model slutade precis och jag tänkte berätta lite om min dag. Imorse klockan fem över åtta var det dags för mig att hälsa på tandläkaren, efter ett kort och effektivt besök där jag fick höra att mina tänder är tjusiga och bra väntade min kära vän och en pusselbit av mig Johanna på moi. Vi bestämde i helgen att jag fick lov att dra upp henne från sängen så tidigt en dag på lovet och åka iväg till Göteborg, sätta oss på något mysigt kafé och äta frukost tillsammans! Det var vad vi gjorde, från halv tio till fyra satt vi och drack massa kaffe, pratade, mindes massa gamla minnen och hade det trevligt och mysigt som fan. Tack min fina Johanna för den låånga frukosten, allt skratt och delade dagdrömmar ;)

Ikväll lekte jag och min bror (mest jag som lekte, patric är faktiskt rätt grym på att laga mat) kockar och lagade en god middag, hemmagjorda pannbiffar och falafel, potatishalvor i ugnen, löksås och sallad såklart, det var mums. Godnatt pussgurkor! Kram,


just nu


God kväll fina söndag


' hey I heard you were a wild one

god morgon! (..var helt fel sagt eftersom jag såg att klockan slog kvart i fyra precis)

jag har haft världens goaste morgon och är på världens bästa humör! jag vaknade utsövd och nöjd klockan halv nio, ovanligt tidigt på helgen men skönt tycker jag, man får fler timmar att vara vaken på och en längre dag! låg såklart ändå och drog mig lite, till klockan nio ungefär, kvart över nio. satt och åt frukost framför tvn med my lovely little family ofcourse, och tvn visade ett inspelat avsnitt av Jonathan Ross Show, skitbra och roligt. denna gången var en komiker med, Jessie J och David Beckham mums. om programmet är bra beror ju såklart lite på vilka gäster som är där, men det brukar vara riktigt bra och underhållande, alla gånger jag sett programmet anywaaay, så ett tips från mig är att kolla in denna lite speciella talkshow, det sänds på lördagar i svt1 vid elva-tiden tror jag. But enough about that..

när Jonathan Ross var slut satte jag och mammi på filmen Polarexpressen, en urmysig film, så härlig på något sätt och ett måste att se under juletiden. Konstigt nog kändes det mer rätt att se den idag, i Februari än när vi såg den i december, för att det faktiskt är snö ute nu och ett riktigt vinterväder till skillnad mot i vintras haha, december.

vid 1 hoppade jag in i duschaa och körde en liten konsert och blev en ren (höhö) dam. efter detta var huset bara mitt för en stund, så jag kopplade in högtalare och bas i iphonen och spotify, vred upp den högsta volymen, tyngsta basen och den goaste musiken, dunk och parrrty! hade smörjt in mig med min bodybutter, jordgubb, luktade gött och dansade, dansade, sjöng, dansade, sjöng, dansade och det var så härligt. Det var min underbara morgon som fick sitt slut nu vid fyra då jag började blogga, nu är jag hungrig, ska dricka te och sitta och sniffa på mitt nya trä-ljus, visst är det lite konstigt lukt, man tror inte att trälukt, som förövrigt luktar väldigt gott, ska lukta just gott som ljus, men believe me, it does.

ha nu en bra dag gullhöner, stick ut i solen och gör lite snöänglar. KRAM

 

 


a trip to the city.

Hej gosisar!
jag har precis kommit hem från göteborg. Pappi och min bror Daniel skulle på båtmässan bl.a för att mina andra bröder (nästan, en är min bror och en är våran syssling men vi har umgåtts så mycket under livet så det känns lite för konstigt att säga syssling som är någon ganska "långt" bort i släkten) är på mässan i en monter men också såklart för att bli faschinerade av båtar vilket jag och mamma kände att vi kunde skippa och skulle passa bättre på en runda i stan.
efter en stund möttes vi upp för att äta lunch, hittade ett fint ställe med jättegod mat efter det åkte vi hem och nu ska jag iväg till min vän linnea, aka stake!
jag köpte inget men fick ett yankee candle ljus, yaay, luktar jättegott , jag lägger upp en bild av ljuset så ser ni vilken lukt det är! nu måste jag sticka, KRAM.

men tjena!

We have a visitor.. Inte varje dag Sofia ser Justin Bieber i klassrummet!


tonight there'll be some love.


-

jag sitter med my pals jesper och fia och vi döööör snart av hunger, men vi ska ha en service och bemötande lektion först, sen.. maat. Efter rasten är det dags för dagens sista lektion, favoriten matte. Sjukligt hur fort dagarna går, det var inte alls längesedan jag satt och sov på tåget hit!
have a great day nu fina människor! (jag har inte glömt att jag skulle skrivit om helgen, jag ska försöka göra det när jag orkar ladda upp lite bilder) PUSS,

ego cooking.

just nu står jag faktiskt och fixar lite mat, jag kom precis hem från skolan och wooooow vad kallt det är, det gjorde ont att gå hem, den iskalla vinden är hemsk :( skönt att vara hemma i värmen, ska sätta mig och äta snart framför OC eller vänner.
jag hoppas du har en fin dag, puss!

serious talk, laughing, crying, screaming and silence.

ligger och fryser för jävla mycket, håller på och fixar med lite grejer och tänkte att jag skulle berätta lite om helgen imorgon, ska försöka hinna med att hotta upp bloggens design lite också, mmm jappjapp. jag har haft en riktigt bra kväll både igår och idag, älskar mina fina vänner.
jag hoppas ni har en mysig eller kanske viiild lördagskväll, iallafall att ni har det trevligt och härligt hur ni än har det!
besos.








RSS 2.0