choose a set.

 
hon får mycket uppmärksamhet men känner sig ändå så ensam.
Ibland kan en speciell få henne att känna som att hon är omringad av miljontals människor.
Samtidigt som mycket men inte lika betydelsefull uppmärksamhet, gör att hon ändå känner sig lite tom inombords, ensam. 
 
Tumblr_meuyqsvzvw1qbjt25o1_500_large
 
 

vad vore världen utan musik

 
är hemma från skolan idag.
 
sitter i min mysiga mysiga säng, dricker te och kollar på musikhjälpen. vänta, nu kom jag precis på att jag skrev ett inlägg om musikhjälpen förra året med, det betyder att jag haft bloggen i minst ett år! sedär haha. 
 
anyway, det är en så bra grej och otroligt underhållande, faktiskt. jag och resten av min familj kan sitta och kolla på när de sänder live från glasburen i tv, timmar efter timmar. man lyssnar på radiopratarna och de så underbart goa människorna Jason, Kodjo och Gina, hur dom sänder radio, intervjuar olika personer och flera olika händelser hålls ju igång i buren.
 
vet inte vad det är som gör detta så bra men jag tror det är för att det är en mix av glädje, humor, verklighet, sammarbete, musik, människor och sverige enas genom allt detta för att samla ihop pengar for a good cause! detta året för att barnen i slummen har rätt till rent vatten. så fint och så enkelt, önska en låt som sedan sänds på radion, bidra med 50 100 eller 200 kr. Har följt denna vecka i december tidigare år och det har varje gång slutar med tårar i ögonen, och jag vet inte, jag får speciella känslor av detta, musikhjälpen, jag får nog lite hopp om mänskligheten. det har nog tillochmed blivit så att detta bidrar med julkänsla för mig.
 
De 144 timmarna de är inlåsta i buren, i år på stortorget i Malmö, hade sin start igår kväll. och jag ser fram emot musikhjälpen 24/7 i min öron eller ögon eller både och, och alla roliga, minnesvärda, underhållande, fina och speciella ögonblick som kommer skapas under veckan. 
 
kärlek och fred, följ musikhjälpen som jag, if you're anything like me, I promise you, it'll be worth it!
 
Tumblr_mel73p7zfs1rok6sfo1_500_large
 
 
 
 
 
 

so just ride

plugga, jag bryr mig inte. Jag orkar inte, så jag skiter i det. När det blir för mycket tar jag inte tag i det, jag stänger ner istället, gör 0. Det blir för mycket. 
 
Jag hatar att vara beroende av er. Men det är inte jag som missbrukar det, det gör ni.
 
Det känns som jag väntar på något som aldrig kommer att hända. 
 
Jag är avundsjuk på er, men det är bra.
 
Jag är otroligt lyckligt lottad som har er, annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag vet verkligen inte.
 
 
äh screw it, nu ska jag ut på äventyr!
 
ciao
 
 
          Tumblr_mec51nv3j51rfjdyao1_500_large
 

RSS 2.0