lite sent maybe, men bättre sent än aldrig tycker jag för det mesta. Lite things av vad jag gillar med julen/vintern kommer häär..




Lovestory number one.

Har precis sagt godnatt till syster som traskat iväg med täcket och sina kuddar under armarna för att lägga sig i sin egen säng, Tess ligger i mitten av min säng, helt utsträckt och snarkar gött som hon brukar, tänk att en så liten vovve kan ta så mycket plats i en så stor säng haha, men rätt mysigt att ha sin håriga lillasyster bredvid sig sussandes hela natten som öser på med pussar och ett nyvaket, piggt humör nästa morgon.

Trion poppade popcorn, startade tevattnet och valde film för ett par timmar sen, valet blev Titanic med en överenskommelse från båda sidor att vi inte kollar på slutet, usch och buhuu, det orkar vi inte med. Det blev för några minuter sen ett hack i skivan och filmen stannade, precis efter skeppet kraschat in i isberget och gubbarna fastställt att dem kommer att sjunka, helt perfekt faktiskt, den stannade precis innan allt började, trubbel i paradiset.

Så nu ligger jag (vi) i min säng och jag kommer förhoppningsvis sova lika djupt som Tess om någon stund. Nattinatt, xoxo.


gokväll!

hoppas ni mår bra och har ett skönt jullov, ni som har det. Jag har det skönt, min syster är också hemma nu från högskolan och skåne, hon jobbar lite hemma istället och har lite lov hon också. Så vi chillar för det mesta haha, de dagar som gått nu, igår kollade vi på film hela förmiddagen och gick ut på en lång promenad med vovven på eftermiddagen. Idag har det var ungefär samma livlighet, sovit rätt länge, ätit frukost och kollat på tv i en evighet, rätt skönt att inte göra någonting (sen så kommer det ju hela tiden lite olika moments och tillfällen då vi dansar och sjunger galet runt i huset, mest köket som är våran scen faktiskt, bra med olika mikrofoner i form av slevar och sånt där ju, och skrattar samt håller på med våra konstigheter, humor). Ikväll var vi iallafall iväg och tränade, finally, haft världens uppehåll nu ju med förkylning i sju dagar fram tills julafton och sedan har det varit jul, så det kändes så otroligt skönt att träna igen! Speciellt efter julen som basically består av mat och lugn så den träning man får och hinner med är promenader.

Jag skrev om att lägga upp en bild på några av mina julklappar, here it is!


"skönhetsset" badvantar-bodybutter-lipbalm.
termosmugg
parfym+duschgelset
klocka
ring
kostabodaglas (har flera så det samlas som en grupp med galsen, jättefina i olika färger, har sedan innan gult, blått och rosa)
noblesse
"Put it back, it's mine!" namnskyllt till resväskan
Yankee Candle, lukt: clean cotton
en mysse (mössa på Emil i Lönnebergaspråk)
träningsleggings
två presentkort på GinaTricot

kisses and hugs!



kombination av dålig kamera och smutsig spegel + en hanna som kommit hem från träning!

god jul i efterskott?



hej på ya'all haha. jag har haft en jättebra jul, perfekt julafton med endast familjen, som det brukar vara. Mormor är hos oss vartannat år och hos mammas bror.. ja vad säger man, de andra åren haha. Iår var det morbrors familjs tur att ha lille grandma hos sig, de åren kommer mormor ändå alltid till oss på förmiddagen och allihopa äter alltid "grötfrukost" tillsammans på julaftonsmorgonen, då kommer mormor och Daniel (min äldsta bror som inte bor hemma) hem och så äter vi mammas goda tomtegröt, hoho.
Jag är så glad över sättet min familj och jag firar jul på, vi är bara samlade hela familjen under hela dagen, vi äter god (och mycket) mat, vi skrattar, myser och bara är i varandras sällskap, vi gör inget större utav det. Jag älskar min familj och något av det bästa som finns är ju när vi alla är samlade och har så kul tillsammans. Därför älskar jag min julafton, jag får vara med dem som står mig närmast och som jag älskar, det är inget fancy eller tillgjort, det är som andra dagar men lite mer speciellt ändå såklart, med julklappar, julmaten, traditionerna och all jul. Julafton är ju ändå speciell. haha virrigt för er? jag bara skriver på och förklarar kanske inte så bra. Tradition som ej går att bryta = Kalle Anka, ett måste. Även Karl-Bertil Jonssons julafton, haha så go! går alltid hem hos familjen Ceder.

så, sammanfattningen är att jag har haft en jättebra jul och jag hoppas att ni också haft en jul som ni är nöjda med och som ni mår bra av! Jag tror att jag kanske ska lägga in några bilder på lite julklappar som jag fått, jag tycker faktiskt att det är lite kul och veta vad andra fått i julklapp och det kanske jag inte är ensam om, vem vet? så det ska jag se till att pusha på mig att göra. Jag kan avslöja att jag i detta moment har på mig en julklapp, smörjd på kroppen som luktar jordgubbe, hihi mmm, body butter weeho! Godnatt och sov gott.



mm, det är så härligt på något sätt med body butter, det ser så gott(?) ut, mysigt och fint, dessutom luktar dem så gott också och det blir mycket "roligare" att smörja in sig med body butter.

Ajjsenbajsen.

Har ju glömt att berätta att jag var hos Linnea med brudarna i lördags, jättego eftermiddag och kväll!

Lite dåliga iphonebilder, usch skämms på mig, tar så dåligt med bilder. Jag hade velat ha med mig världens bästa kamera vart jag än går fast som man kunde krympa ner till storleken av ett litet korn.


sjukt inlägg!!!

hallolo (har försökt skriva hallo tusen ggr nu, det får vara), i söndags mådde jag utmärkt, jättebra. På måndagmorgon vaknar jag upp med ont i halsen och en riktig såndär "sjuk-känsla", jag var jättevarm (och jag fryser alltid sjukligt mycket på morgonen) och jag kände mig febrig, sådär matt. Gjorde iordning mig som vanligt och mamma som skulle åka iväg och gymma körde ner mig till stationen, jag hade gjort ett försök men tanken att sätta sig på ett tåg och att må som jag gjorde i skolan skulle varit långt ifrån en fröjd så vi vände och mamma körde hem mig igen. idag mår jag sämre än igår, det är en ond förkylning som har hoppat in i mig, halsen gör ont, snoret rinner och mattheten är stor, ajaj, inte kul såhär vid jul och dessutom var jag precis jätteförkyld, ngn månad sen bara? uschusch. så imorse gick jag upp för att sedan lika snabbt gå och lägga mig igen, jag åkte bara till skolan för sista lektionen, för att göra matteprovet.

i söndags mådde jag inte bara utmärkt, det var en mysig dag också som jag tänkte skriva lite om. På förmiddagen, runt tio, åkte jag med mamma och pappa till göteborg, vi köpte lite julklappar, fikade och gick också såklart och kollade på glasburen, har nu alltså sett jason (Timbuktu, som jag älskar förövrigt, musiken och människan!) live, haha! gullhönerna Gina och Kodjo också då ofcöörs, lite kul tycker jag!

imorgon är det julavslutning i skolan, och efter många (och believe me, många, pga beslutsångest) om och men så har jag bestämt mig för att inte gå, bryter tyvärr en tradition, missar kanske ngt mysigt, första julavslutningen på gymnasiet och julkänsla. Men det känns inte helt värt när nästan ingen i klassen skulle komma, jag är sjuk och behöva dra iväg för bara någon timme. Jag vill/tycker båda alternativen men tyvärr har jag inte uppfunnit ngn device som gör att man kan vara och göra två saker samtidigt ännu. nej, god natt lovely gullhönor (har fastnat vid Ginas goa ord, lånar det lite av henne bara för det..) och sov gött! peace,

ps, lite kul med rubriken va... höhö! man tror väl ändå att det ska vara ngt spännande och liksom dåligt eller sjukt, men nnnhhhoo, bara det är jag är sjuk, så det blir ett sjukt inlägg, haha! förlåt. tråkigt. jag. töntig. nej sluta nu hanna. ds


...


just nu är det vampyrer och annat i våran tv. hihi..


fr-fr-fredag, 16onde December 2011.



ligger i sängen, lyssnar på musik och bara har det skönt!

igår slutade vi klockan tolv pga samma anledning som vi är lediga idag. tog tåget hem och pappa hämtade mig vid stationen eftersom han hade lunch då, men mest för att det var rent skitväder det regnade massor och blåste samtidigt iiiiskallt, så det var skönt, vi åkte hem och åt lunch tillsammans. Sen drog jag med mig Tess upp i soffan med största och mysigaste filten och satte på onsdagen Glee-avsnitt! efter det trotsade vi vädret och gick en promenad, sen satte jag mig med min fiende, matte. När mamma kom hem drog vi och gymmade, på vägen dit fick jag smset ni ser ovan, skönt med lite extra dagar att fatta matten på och ganska så skönt att få ännu en lång-helg!

önskar er en fin dag, uppdaterar mer senare! peace,


okej, jag är kär.

så typiskt och klyshigt (vet inte om det är rätt ordval) men jag är kär, kolla bara! överdos av charm, låt som fastnar på hjärnan och urgulliga killar.














hanna erkänner: jag är så svag för killar med sånt här exotiskt, mörkt, mystiskt, charmigt, sexigt, gulligt (osv) utseende. Har han de mest glittrande par av ögon i världen pojken?! killar med mörkt hår, bruna ögon, exotiska, oooh! Jag, knäsvag.

Lusse Lelle, Lusse Lelle. Elva nätter före jul.

idag är det lucia och det var ju inte längsedan man gick runt i linne och shorts i sommarvärmen, men mysigt är det iallafall. haha jag känner mig nästan som ett litet barn och längtar till julafton, jag kommer ihåg att jag inte kunde somna kvällen innan julaftonsmorgon när jag var liten, det gick bara inte och jag längtade så. riktigt så är det inte nu, men jag ser fram emot det i den tiden det tar, jag hade inte velat att julafton skulle vara imorgon, det är ju tiden innan med all belysning och pynt, juhandling, känslan och stämningen, atmosfären som lägger sig över hela landet, världen? som är en så stor del i det hela.

jag hoppas att ni alla haft en fin dag, en fin lucia. jag och sofia gick upp och hade tänkt åka till skolan en timme tidigare för att se luciafirandet i skolan, tyvärr ser jag när jag kommer till stationen att vårat tåg är en halvtimme försenat, sofia fick stå vid hennes stopp och frysa, jag tog en liten promenad med musikhjälpen (http://svtplay.se/v/2594393/musikhjalpen_2011) i lurarna. tråkigt och typsikt att tåget är försenat just idag så vi missade firandet, vi hade hoppats på lite julstämning och dessutom är det ju tradition! menmen, jag och mammi kollade på firandet från göteborg på tvn imorses samtidigt som vi satt med nummerljuset tänt, drack te och åt frukost.

ha en fortsatt trevlig luciakväll, och ta gärna en titt på länken jag skrev, till svtplay där man ser direktsänt vad som händer i glasburen och varför inte skicka ett bidrag, stort som litet, lika värdefullt! peace and love,





Second time around.

Idag var klassen i Götet och var på jul på liseberg! Tyvärr så var det, precis som förra gången jag var där, regn. Inte som det ska vara, men det är faktiskt väldigt mysigt ändå måste jag säga. jag vet inte vad det är med mig som håller på och tycker att allt är så "myyyysigt!" hela tiden, haha jag börjar kanske bli gammal? Vid sexton års ålder, börjar det gå utför? Haha nej, i'm still Young, wild and free! Jag har iallafall börjat uppskatta julen mer, jag tycker det är så mysigt (haha!) och jag trivs faktiskt väldigt bra i julstimmet och längtar lite till den stora dagen som faktiskt allt runt omkring nu, och det vill säga mycket, kretsar kring. Julafton.

Mina godingar, Sofia och Jesper, och jag hann med lite shopping innan vi skulle möta upp klassen, det blev väl inte mycket köpt men vi hade det så trevligt och gick runt i alla affärer!

Nu slänger jag in (tyvärr rätt dåliga iphonebilder) lite bilder från Liseberg och önskar er en god natt! Peace,


l.ä.c.k.e.r.t.

åh, Jeffrey Campbells, så snygga!







....and on, and on...love,

Kolla, kolla.

Nuså, har jag en ny design, presentation och en header! allt detta tack vare min fina vän Linnea, besök hennes blogg här, http://nesca.blogg.se/.

nu ska jag koppla in högtalarna i iphonen och sätta på den bästa musiken, vara för mig själv lite, fixa och dona i rummet och kanske tända lite ljus?

ha en finfin lördag. love,



Nu

Vampire dairies! Har följt serien sen den började och den är faktiskt riktigt bra, have a nice fridayfridayfriday!


tröttsamt

det krånglar där jag skriver mina inlägg, så jag vet inte hur detta kommer att se ut och jag kan inte ladda upp några bilder, tyvärr. slutade klockan tjugo över tre idag, eller egentligen skulle vi gjort det men slutade tjugo över två istället för att våran mattelärare såg att vi var så trötta efter dagen, så vi fick gå hem och göra några uppgifter hemma istället, bra, för det var exakt vad vi var. det första på morgonen byggde vi klart våra hotellrum och receptioner, efter det hade vi en liten "vernissage", då vi ställde ut rummen tillsammans med handels ettorna som har jobbat med samma grej fast byggt affärer istället. det var kul och jag blev nöjd med resultatet av mitt arbete, för mycket jobb var det! jag tycker det är varit kul att få vara lite kreativ och göra något såhär praktiskt!

ikväll har jag varit och gymmat och sedan tagit det rätt lugnt och ja, kvällen har bara åkt förbi, jag tror inte jag har gjort någonting faktiskt. jag ringde upp en något sömnig johanna för vi skulle snacka lite, men den stackarna var så trött så hon fick sussa vidare!

denna dagen började väldigt dåligt men vändes till en superhärlig dag! konstigt egentligen att det kan börja så dåligt och man blir arg, trött och irreterad och sedan blir det en sån där riktigt bra dag så man går runt med ett leende på läpparna hela tiden, jag bara tackar och tar emot verkligen, älskar bra dagar, haha vem gör inte? nu är det dags för mig att sussa snart, ha en go natt folks! PeaceAndLove,



Hejhopp

Så dålig uppdatering jag vet! Men dagarna går så fort och jag hinner och orkar oftast inte skriva, när jag väl tänker att jag ska skriva ett inlägg så är jag oftast så trött (typ som nu men jag skriver ett ändå eftersom det inte blev något igår haha!) så jag inte orkar verkligen, och då lyssnar jag istället på min kropp som behöver chilla (haha).

Menmen iallafall, igår slutade vi klockan tolv pga lärarnas "pedagogiska eftermiddag", jag och Fia drog till allum (det känns som jag skriver det hela tiden, haha, dålig ovana på g?) där fick jag köpt mina svarta byxor som jag berättat om tidigare. Vanliga, enkla, svarta, jag tycker det är så sjukt snyggt med svarta byxor/jeans! Passar till allt och blir snyggt hur man än gör nästan. Fia köpte lite julklappar, till bror och pojkvän, brabra! På kvällen var jag iväg och gymmade, det var i stort sett det jag gjorde, jag gick och la mig klockan 9 för jag var så jävla trött, helt utmattad, jag vet inte varför jag är så seg, trött och ja, utmattad så ofta nu för tiden? Jajja.

var iväg och dansade ikväll, nästa vecka är det sista gången för terminen, sjukt vad tiden går fort. Jag känner dock inte av det lika mycket längre, väldigt skönt! Förut snackade jag och tjatade varje dag om hur sjukt fort tiden gick, det var typ förra hösten det börja och har hållit på fram tills slutet av sommaren ungefär, rätt skönt att slippa känna det så tydligt hela tiden!

Nu skriker kroppen på mig att sluta skriva och sängen håller med (jag också), godnatt och sov göttis! Love,


Det snöar!

Jag sitter och pratar med lite vänner på Facebook och med en utav dom om vädret och snö. Jag sa att det som mest har varit is och kallt hos oss, alltså som det var idag. Vi pratade om att det ändå borde snöa nu även fast vi båda inte riktigt gillar kylan, och att det definitivt ska snöa på julafton! Sedan ser jag fler och fler statusar om att det snöar, jag var tvungen att dra upp min lilla rullgardin och kolla såklart, och vad ser jag? Att det snöar massor och att ett tjockt lager redan ligger på marken, åh så mysigt!


styrka, hopp, stretching och en känsla av att man älskar det samtidigt som man lider.

åh, vilken härlig, grymt bra danslektion! eftersom vi hade föreställning nyss så dansar vi inte någon koreografi just nu, vi ska börja med det nästa vecka dock (kan man säga dock även fast man inte menar att det är negativt?) ska bli great fun! vi har bestämt att vi ska dansa två olika koreografier samtidigt, det blir nog kul, jobbigt, men kul!

idag började vi med en uppvärmning som man kan kalla för "moderna svingningar med hopp" haha. vi står rakt upp med armarna sträckta över huvudet och kastar sedan ner armarna samtidigt som vi böjer ryggen och armarna svingar bak vid sidan av benen och sedan upp så vi står med armarna och kroppen rakt igen, upprepning massa gånger och ibland kommer hopp, vi hoppar när armarna är bakom/vid sidan av benen. efter det ställde vi oss vid balettstången (älskar det) och gjorde lite olika övningar, blir för mycket att förklara det grundligt. vid stången stod vi även och stretchade, jag tycker det är en av de skönaste och bästa sätten att stretcha på, framförallt benen. efter det plågade härliga sofia (danslärare) oss med styrka, man lider in the moment men det är så jävla härligt ändå!

godnatt människor, och glöm inte att sprida kärlek, vänlighet och respekt! peace and love,



Lovely moment.

Hallå! Just nu ligger jag i sängen med världens mysigaste filt över mig, en stor kopp kaffe plus en godispåse bredvid mig och den bästa serien på. Jag mår toppen (y)

Ska iväg och dansa ikväll, försöker slänga in ett inlägg till senare, kram så länge! Love,


Trevlig kvällsnyhet!

Haha jag fick för någon minut sen ett sms av min lärare att vi börjar klockan tolv imorgon, hejhej sovmorgon, välkommen!

Ligger i sängen och lyssnar på musik, så härligt. Nu fattas bara mitt glastak! Kramkraam.


I want the roof in my room to be made av glas so I can see the stars while lying in my bed at night.

Min rubrik är en punkt på min önskelista. God Natt på dig som läser, puffa till kuddarna riktigt gött, kryp ner under täcket och sov gott!

Love,


myfridaysaturday.

kass uppdatering men jag har faktiskt icke hunnit! jag hoppas att ni har haft en go helg so far, det har iallafall jag! igår åkte jag och fia en liten sväng till allum efter skolan, vi kollade på lite julklappar och nyårskläder, jag ville dit för att kolla på ett par byxor som jag har kollat in i den senaste H&M katalogen men tyvärr hade dom inte kommit in än, får dra dit och kolla snart igen, har en liten plan på att dra med mig mamma till allum någon dag i veckan, om jag lyckas får vi se (cliffhanger, detta vill ni inte missa så fortsätt kolla in här!) haha.

när jag kom hem drog jag i mig lite mat och gjorde iordning mig själv och lite grejer för kvällens fest! Mötte upp Alina min fina vid klockan sju för att snacka lite innan vi tog bussen kl halv åtta till våran goa vän Ellens stuga i.. skogen. efter en, okej rätt liten, men läskig promenad i den svarta skogen var vi framme vid stugan och möttes av festen! I had a good time, det var så skönt folk där, bara massa goa och trevliga människor. vissa som jag känner sen innan men inte sett på länge och även nya människor, alltid lika kul! tackar för kvällen!

runt halv tio i morse (fööör tidigt) tog flera bussen in till alingsås och jag var en av dem, söta mamma kom och hämtade mig vid stationen i pyamas (varför skriver jag det? men gulligt!), på hemvägen hoppade jag in på det gamla bageriet och köpte nybakat bröd, dem flesta i the little family var vakna så det blev en liten mysig helgfrukost tillsammans. well, idag har jag varit helt död, min plan var att jag skulle lägga mig och sova när jag kom hem, dels för att jag inte sovit någonting på hela natten nästan, delade säng med tre stycken som gick upp och pissade, drack vatten och käka mat hela tiden haha, jag var så jävla utkörd någon gång vid natten/morgonskvisten men jag kunde inte sova ändå, jag låg lite halvdöd hela tiden så om man lägger ihop halvsovet så har jag väl sovit i en timma. som sagt, planen var att lägga sig i sin bekväma säng men då säger min syster att vi borde åka och köpa julklappar eftersom hon inte kommer hem igen förän två dagar innan jul och vi brukar köpa dem ihop, inte vad jag klarade av egentligen men vi drog med oss mammi och åkte till allum, kommer dit och letar igenom alla parkeringar och hittade inte en enda, vi gav upp och körde hem igen, sjukt, helt fullt var det! drog in till stan hemma istället och köpte julklappar till alla killar i familjen, skönt, dem svåraste klara, alltid lika svårt att veta vad man ska köpa till killar! vi var inte där jättelänge, som tur var, jag gick och flackade med ögonlocken hela tiden, kände mig som en zombie, sen fick jag äntligen bota mig lite. skönt.

vi åkte iväg till mormor under kvällen för lite fika, alla utom min yngsta storebror var där, ett tag satt vi och grät av skratt allihopa när vi snackade om minnen, mest om idiotgrejer under resor!

nu ligger jag i sängen och är, gissa?.. trött. nu ska det bli skönt att sova och imorrn ska jag sova uuut. jag och syster ska antagligen träna när jag har kvicknat till och sen ska jag nog bara ta det lugnt, det är ju trots allt söndag imorrn, efter duschen ska jag kanske ha ett litet "spa", ta hand om mig själv lite tror jag.

nu får ni ha det så bra, så ska jag försöka uppdatera imorgon med! nattinaaatt. love,







bilderna har jag snott från min underbara tjej elsa eftersom jag sjäv inte tog några kort, kolla in hennes blogg här --> http://www.bloggparken.se/eelzaa


RSS 2.0