all I need is a beauty and a beat.

I'm here, I'm sick and lovin' it! 
 
hej, nej roligt att vara sjuk är det inte, jag har ont i halsen och ont i kroppen, är sådär hänging ni vet. Det startade igår men jag hoppas att jag kan förebygga det så att det inte bryter ut helt!
 
Jag har haft en bloggpaus kan man väl säga, jag har verkligen haft fullt upp det senaste med massa olika grejer att göra, jättekul! jag har haft en awesome start på mitt sommarlov.
 
jag funderar på att göra ett inlägg då jag punktvis räknar upp allt jag gjort och slänger in lite bilder till det, låter det bra tro? jag vill göra det för att komma ihåg saker, när jag om ett tag har massa annat att tänka på så jag kanske glömmer saker som händer nu, bloggen är ju trots allt lite som en dagbok.
 
detta var ett litet gulligt slags "catch-up" inlägg, när jag väl sitter vid datorn är det enkelt och kul att skriva ett inlägg, problemet är bara, eller ne problem och problem är det väl inte men.. grejen, är att jag typ aldrig sitter vid datorn, haha!
 
nej nu ska jag, inte sova riktigt än, men göra lite annat så jag önskar er en go kväll så hörs vi maybe soon. PÖSS.
 

Standing still.

Hej!

Jag är hemma, planet landa vid klockan tre igår och vi var hemma i Sverige igen efter en toppen resa! Vi var hemma vid fyra och "landade" lite hemma också innan jag drog iväg till lilla Linnea aka stake som fyllde 17 igår (grattis igen bruttan!), det firade vi 12, tror jag det var, tjejer med massa skoj och bus, tack för kvällen, det var en perfekt kväll att komma hem till!

Idag har dagen bestått av sovmorgon till klockan tolv och slapphet, vilket behövdes efter flera fartfyllda dygn! Har varit duktig och packat upp och passat på att rensa min garderob också, alltid lika skönt när det är rent och snyggt. Med hög och bra musik i rummet samtidigt som man håller på funkar det trés bien dessutom!

Nu har jag precis satt på lite tévatten och ska ta det lite lugnt tänkte jag, för en liten stund sedan började jag må illa och jag känner att det bara blir värre, ugh, fuckin hate feeling sick.

Pusspuuuuuss.


vi kommer alltid ha Paris, under broarna längs Seine, hand i hand igen.

om några timmar, klockan fem inatt åker jag iväg till flygplatsen med mamma och jess, sedan drar vi iväg till Frankrike och Paris, wooa finally, but yet also, wtf already?. Det ska bli superskönt och jätteroligt, det var en så otrolig upplevelse för lite mer än ett år sedan och jag hoppas det blir lika awesome denna gången, om inte bättre!
.
jag kommer inte att kunna nås på något sätt, hur fan ska jag klara mig utan internet på mobilen och mina appar som jag är totalberoende av dessa dagarna?! förut klarade jag mig fint utan mobilen och var inte en typisk tonåring som vars liv var mobilen, men nu, ja jag är beroende. Men, bara av ett få antal appar, som dock är väldigt viktiga haha! men det ska nog gå bra, vi kommer ha så fullt upp med grejer hela tiden verkligen om det ens blir något i liknelse med förra året, så jag kommer antagligen inte ha tid med mobilen ändå. Dessutom är det väldigt skönt att komma så långt bort från hemma, antal kilometervis, men också från mobilen och saker som håller kvar en vid livet hemma, med allt det ifrån sig rymmer man verkligen bort, jag kommer verkligen vara någon helt annanstans och borta från det vanliga livet nu, i några dagar. hoppas allt går bra bara, jag är sån att jag, när jag nu skriver att allt ska bli så bra och skönt, börjar tänka.. tänk om planet kraschar, tänk om det händer någon katastrof av något slag. Var gullig och hoppas med mig att allt blir bra och just lovely.
.
Nu ska jag måla naglarna och sedan försöka sova i några timmar, puss och kram. Ha det jättefint så hörs vi om några dagar! förlåt att jag inte gjort något Paris-inlägg men jag kommer berätta om denna resan och nästan säkert om den förra året med. Håll ställningarna tills jag kommer tillbaka nu och grattis ännu en gång fiapluttan på din dag! mina underbara tjejer, tack för igårkväll, I love you guys.
.
.

.
.
XOXO


Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling.

hejheeej!
.
en mycket gladare Hanna här nu sen det senaste inlägget, usch jag hatar negativitet men guess what? .. den finns ändå. Tyvärr, men så är det, allt kan inte vara tipptopp hela tiden och bloggen är ett bra ställe att få avreagera sig på lite, även fast man, som jag gjorde inte skrev någonting om vad det handlade om, så kan det lilla som jag skrev faktiskt vara ganska skönt att få ur sig och lite ilska som försvann.
.
Igår satt jag och plockade ur lite bilder från Frankrike och Paris förra året, som jag tänkte slänga ihop ett litet inlägg med här i bloggen. Idag har jag också en awesome upplevelse att berätta om! mycket spontant så bokade jag, mammi och Jess tre biljetter till göteborgsoperan i morse för att kolla på balett. Obeskrivligt vackert kan jag bara säga, tänkte berätta lite om vilken balett lite senare.
.
För NU, ska jag ta av mig min snögga handduksturban och ta på mig lite myskläder och äta fruit och dricka te! Sov sött i natt och vakna upp gött imorgon, kram.
.
.

.

.
.
XOXO


-

I'm pissed, I'm angry, I'm mad. Hatar att dagen ska börja såhär, Jess kommer hem idag iallafall, tur det.
.
I need my morning coffee,
.
.
.
.
.
XOXO

obsession.

hey pretty people!

jag vaknade vid klockan 9 imorse och gick upp och åt en riktigt mumsig frukost. Som vanligt nuförtiden faktiskt, förut åt jag nästan aldrig melon och massa frukter till frukost för att det var för jobbigt att skära upp, haha dumt nog! men nu är det nästa allt jag äter, obsession definitely. Det var efter vi var i Gran Canaria främst tror jag, som det började, för där skar vi upp massa frukt varje morgon och sen fortsatte vi med det hemma. Så jag har skämt bort mig med så fina frukostar sen 2012 startade, a new beginning started. Till frukosten kollade jag på vänner med min brooor.
.
Sen har jag varit så duktig och pluggat sen klockan 11 ungefär, min bror är så gullig och hjälper mig med sånt här nuförtiden, speciellt när det är saker han är bra på, då slutar han inte prata. Men det är bra för det får mig att plugga och få saker gjort!
.
nu tog jag dock en liten break, för att äta något tänkte jag. Vi hörs kanske senare idag, ha nu en fin dag även fast den är den 1 Juni och det är regn, kallt och ruskigt! felfelfel. Jag hoppas det kanske är finare väder där du håller hus, puss och kram.
.
.
.
.
.
XOXO


RSS 2.0