holy moly

oops..
jag vet inte vad som händer, jag skulle byta bloggdesign men headern försvann och den jag ville ha funkade inte, oooh det vill inte vara enkelt inte, neee varför ska det vara det när det kan vara svårt? haha löser detta snart men undertiden är det en blommig header och lila/rosa väggar!

KissesXHugs
(kan inte göra styckeindelning, vrf vet jag inte, antagligen blogg.se som krånglar? hoppas att det går snart, hatar att inte kunna styckeindela, så ni får ursäkta om det är lite jobbigt att läsa)

ssh..

..shame on me! jag har inte bloggat på mer än en vecka. Jag ser det lite som att förra veckan var som en onämn bloggpaus, jag hade mycket att göra förra veckan och bloggen försvann lite, meeeeen here I am, writing ;)

I fredagskväll kom min mysigaste, bästa syster hem, hade inte sett henne sen innan vi åkte till Gran Canaria så det var ungefär en månad sedan vi hade setts. Alltså, allt för länge sen. Det var så härligt att ha henne hemma, att få krama och pussa på henne! Tyvärr gick helgen så fort, den bokstavligen försvann. Efter en dag i stan med mammi och syster i lördags har jag massa nya underkläder och smycken, plus en t-shirt, allt på rea, göödgöd.
nu sitter alla och väntar på att mattelektionen ska börja, hata. (ligger efter ungefäääär, 100 sidor också yaaaay)
ha en fin dag, sunny winterday, efter skolan åker jag och pufflan iväg till allum och kollar runt, vi ska bl.a kika efter presenter till a special someone, *blinkblink*.
hjääääääälp nu kommer läraren och säger att vi ska ha ett oförberett test!!! :O  PUUSS

jaa vad kul! äntligen här

ny bloggdesign som jag velat ha ett tag är nu uppe! tack ännu en gång linnea som hjälpt mig med detta, besök hennes bloggar --> http://fototejp.blogg.se/ http://nesca.blogg.se/ 

tyvärr blev designen inte riktigt som jag tänkt mig, t.ex. vill jag inte ha den lilla bilden till vänster bredvid headern, ska försöka fixa detta om jag klarar det annars får jag försöka hitta hjälp!

buenas noches! peace,


hahaha, sexigt..

zipp zapp

det är nog dags att jag skaffar mig en ziperall som jag velat ha ett tag. det händer ofta att jag tänker "fan, nu skulle jag haft en ziperall!". jag har alltid tyckt och tänkt att "bebisar har så mysiga kläder, sånadär sparkdräkter och så, varför finns det inte sånna till oss andra också, som inte är barn" and then the onepiece came! så jag känner att det är meant to be och ett måste att jag ska ha en, haha, dessutom skulle det vart perfekt med en vid så många tillfällen.

det är ett antal unika besökare som läser min blogg (= besökare som återkommer och läser bloggen) och jag skulle vilja ha er hjälp.. vilken färg tycker ni att jag ska köpa? jag kan inte riktigt bestämma mig så jag tänkte, varför inte fråga er? jag skulle uppskatta lite åsikter och hjälp så kommentera gärna, *blink*.




fast jag ser tyvärr inte helt vad det står (?), och det vill jag ju veta isf, så är det någon som vet, let me know.


stort tvek på rosa men den finns som alternativ anyway.








finns tyvärr bara i för stor storlek just nu, men det är ändå lite tvek på den med.


hjälp mig nu! kisses and hugs,


right now: watching "Kourtney and Khloe take miami" and eating fruiiiit, wonderful!



..änna goaste lunchen!

var hemma idag eftersom det var lika bra, jag vill bli frisk så det var ingen idé att vara hemma onsdag och sedan "förstöra vilan" genom att gå idag. jag är ledig från skolan imorgon, studiedag, så det blir en väldigt lång helg ons-tors-fre-lör-sön, men då måste jag ju iallafall vara frisk på måndag, det måste jag vara. Jag längtar till dansen så mycket att jag håller på att spricka! det har ju varit uppehåll för jullovet och sen så missade jag första gången på streeten för att jag var bortrest och första gången på moderna i måndags för att jag är sjuk och streeten som var igår för att jag är sjuk, uuuusch! att vara bortrest och missa en gång är en rätt okej anledning men sjuk, nej. men goda nyheter säger att jag känner att jag är på bättringsvägen, it's movin' in the right direction! (hoppas jag även fast jag skrev det nu haha!)

just nu sitter jag och lyssnar på go musik och ska nog kolla på ett avsnitt (vilket alltid blir mer än 3 avsnitt) av "Kourtney and Khloe take Miami".

kössar och pössar och krämisar!



är bara tvungen att tipsa om min godagodagodagoda lunch idag! en skål full med orange frukt,
1 Apelsin
1 Sharon
1/4 Cantaloupemelon

sen hällde jag över ungefär 2dl vaniljyoghurt


vill du ha lite kärlek? muuums.

hey there honeybee!

jag har varit hemma från skolan idag, ja, förkylningen vann lite, det blev värre igår med hostan och halsen framförallt, så i had too. imorgon satsar jag på att gå men är det alltför dåligt får jag ge med mig och vara hemma och vila så jag blir frisk. efter en dag med vila fick jag antagligen en liten dos av energi under kvällen och bestämmde mig för att baka mockarutor som jag vart sugen på att göra sen imåndags och sen jag då läste att min friend jesper, på hans blogg, skrivit att han gjort. Var inte så sugen på sjävla grejen att äta dom men däremot att koppla in min mobil i radion i köket med bra musik och stå o pyssla och baka så, well, i did it! :D

när min brors hetaste kompis sen kommer hem också och blev lite sugen och glad när han ser att jag bakat mockarutor och säger "åå, men det är ju typ det godaste som finns ju!", kände jag bara hehe yeah, scooore! snart är han min.. ho ho ho lite nära på att gå ner o säga ngt så fyndigt som "goding, vill du ha lite kärlek(s)? muuuums, *blinkblink*" fööör man kan faktiskt säga kärleksmums till mockisar också, mm. Var väl gaanska bra att jag faktiskt inte gick ner och gjorde detta. och grattis säger jag till er som förstår min fyndighet! och god natt säger jag till alla! kisses&hugs.



cosy, sick times.

hello people! just nu sitter jag i mitt rum med lite tända ljus, lugn musik och min fjärde kopp te som druckits under tiden av två timmar, jag har verkligen börjat älska te! när jag väl dricker en kopp (som jag gör varje dag) blir det som ett sug så jag måste dricka mer, nu när jag har min fina, blåa termosmugg som jag fick i julas blir det så bra så, den är stor så det rymmer mycket te i den, det nykokta, riktigt heta teét som hälls i "bränner" inte igenom heller, som det gör på temuggarna jag drack ur förut, så jag kan hålla den bra utan att behöva försöka ha så lite fingrar som möjligt på muggen och nästan tappa hela alltet över mig, dessutom är den ju rätt söt också tycker jag, hihi.

någon som följt eller följer bloggen kanske kommer ihåg att jag var riktigt riktigt sjuk (förkyld) under hela höstlovet och sedan också veckan innan jul, lika illa. och gissa.. nu är det väl dags igen?! under natten till i lördags, då vi skulle åka hem från Gran Canaria, startade något i kroppen och jag vaknade upp på lördagsmorgonen med ont i halsen och snuva, idag har jag verkligen börjat känna av det och just nu känner jag mig sådär matt och jaa, förkyld. inte kul alls detta. jag orkar inte vara sjuk mera nu, vad har hänt? har jag blivit en magnet som förkylningsvirus dras till? förr blev jag väldigt sällan sjuk. det passar inte jättebra (inte för att det kanske så ofta passar att vara sjuk men ni förstår) heller eftersom jag har lite plugg att ta igen nu efter resan och frånvaron från den första veckan i skolan, det gör det bara jobbigare om jag har en förkylning hängande över mig. men jag tänker inte grisa ner mig och vara sjuk utan försöka ignorera sjukan lite och dricka ännu mer te och hoppas att den inte bryter ut helt utan försvinner snabbt! wish me luck fellas! nu får det räcka med self-pity och gnäll. Jag ska vara glad att jag mår så bra förövrigt och att det inte är något värre än förkylning, peppar peppar, ta i trä! (jag kommer ångra att jag skrev det)

ha en bra kväll gullhöner! Amor,




mitt fina candle, det luktar såå gott, hade jag kunnat lägga upp doft hade jag gjort det!


hahaha, "cheers! här är jag och min blåa termos"


honey(sar) I'm home!

jag är hemma, tillbaka i Sverige och vanligheterna. Jag har haft det superbra, dock hade jag gärna stannat i värmen och Gran Canaria, vilket ställe va, jag trivdes väldigt bra där och jag ska dit snart igen! första gången men absolut inte den sista. detta är ett litet, kort inlägg, jag orkar inte skriva mer än detta just nu men ska skriva ett inlägg snart igen. ett inlägg där jag berättar lite om resan och lägger upp bilder väntas, när det kommer vet jag inte men låt det vara en överraskning ;)

buenas noches personas, Les deseo una hermosa noche.

Amor,


Gone for now,

hallå alla fina!

igårkväll och idag har jag packat och gjort iordning för fullt. Tidigt imorgon lämnar nämligen planet, som jag ska sitta på, Sverige och tar mig till Cran Canaria, Puerto Rico! det ska bli så jävla skönt att komma till värmen, sola, ta det lugnt och förhoppningsvis då bli brun, att få lite färg i januari hade ju inte varit hemskt, haha. det ska bli riktigt kul att resa någostans jag aldrig varit förut och alltså uppleva och se något nytt! det ska bli skönt att lämna vardagen, det kalla och ruskiga Sverige och rymma iväg lite.

det kommer nästan säkert inte bli någon bloggning, om vi fixar internet så kanske något inlägg men annars så hörs vi när jag kommer hem igen efter en vecka, nästa lördag. jag kan nog faktiskt lova att jag kommer bjuda på en och annan bild och förhoppningsvis ett glatt humör och berättelser att dela med mig av och nya minnen.

ha det jättefint och må bra! kärlek,






Awesomeness.

hey there!

Idag har jag haft en riktigt bra dag, sådär lagom och härlig. När jag gick och lade mig igår, eller inatt, bestämde jag mig för att sätta klockan på halv 10, jag har gått upp vid elva-tolv under lovet och det är skönt att få sova ut men dagarna blir så korta så jag ville komma upp bättre idag. Klockan ringde imorse halv tio, jag klarade bara inte att gå upp då utan satte klockan på tio igen och somnade om. när larmet gått hörde jag små tassar utanför dörren, segade upp mig för att öppna dörren och springa till sängen igen, med tess i hälarna såklart och hela henne över ansiktet när jag låg i sängen. Gullungen hade gått upp för att väcka mig som hon gör ibland, antagligen var mamma för tråkig, haha min hund är världens bästa. när jag satt i soffan och åt frukost plingade mobilen och jag hade fått ett sms av min vän Ebba som undrade om vi skulle träffas och fika. det var helt perfekt eftersom jag kände för att göra något idag, har totalt degat tillräckligt många dagar nu och det var längesen vi två träffades bara vi.

vid två var jag inne i stan och mötte upp Ebbutt, vi gick runt och checkade lite affärer (fast egentligen kollade vi inte på ett endaste plagg utan bara gick runt och prataprataprata), ganska så snart gick vi till ett fik och köpte oss varsin baguette, självklart tog jag en kaffe också men icke ebbis, i hennes glas var det vatten! vi satt och pratade på fiket i två timmar ungefär, då kom anne och julia och anslöt sig till oss haha! riktigt mysigt och kul var det, det var längesedan jag träffade anne också så det var myys. pappi hämtade mig vid 6 och sen kom jag hem glad efter en bra dag!

hoppas att ni mår bra och njuter av lovet, cuz I definitely am. kisses! 



looks pretty yummie to me.



tänk om det fanns glittrande drinkar.

-


första inlägget år 2012.

Hej på er!

Jag hoppas att ni haft ett bra nyår, fick ett härligt slut på 2011 och har haft en bra början på vårat nya år 2012! Mitt nyår var riktigt bra, jag firade det med mina fina vänner, vi dansade, sjöng, åt och drack gott och var jävligt konstiga men hade sjukt kul. kvällen började vid halv sju och slutade vid klockan fyra på morgonen för mig julia x2 och linnea som sov hemma hos linnea där vi var under kvällen/natten. Vi vaknade faktiskt tidigt, vid tolv på nyårsdagen och hade mysiga pratstunder och åt frukost tillsammans, så mysigt tycker jag, att äta frukost med sina vänner. Jag tänkte lägga upp lite bilder från nyår, konstigt nog var det faktiskt jag som hade igång kameran för fullt (som jag älskar, därför är det konstigt att jag inte gör det oftare på alla olika grejer som man träffas och har kul, jag hinner helt enkelt inte, man vill ju inte missa att vara en del av allt och gömma sig bakom kameran hela tiden) det blev en bra mix med bilder eftersom det var olika fotografer lite hela tiden, alltså inte bara jag som fotade, vilket var kul och bra! Fick lite bilder på alla men det var kanske en liten kvartett som absolut var mest framför och bakom kameran haha, så det blev rätt mycket bilder på mina girls julia, julia, linnea (eller stake som vi säger) och jag. 

jag har tagit en liten del av alla bilder som togs och gjort dom till olika collage, bara för jag inte ville lägga upp 32 bilder "för sig" (om ni förstår) här på bloggen, det hade blivit som himla mycket då. Ber om ursäkt för några bilder haha, men vi bjuder (tjejer ni blir tvingade att bjuda gullungar) Tryck på bilderna så blir dem stora!
 







 











RSS 2.0