frozen in time, always be mine.

nu har jag lyckats klicka bort en sida som har hållt fast mig här vid datorn i ett par timmar, hittade the tumblr-blog of my dreams, proppad med massa fina och bra bilder som så många passade in på mig, *sitting happydance* och snabbt klick till favoriterna blev det! suttit och lyssnat på massa go musik, bland annat fantastiska Nicki.
.
nu ropade pappa precis att han skurit upp en annanas, ska springa ner nu så jag får några bitar, mömsigt värre hörni! ha en fin kväll gullhöner, kram.
.
.
.
XOXO

I gotta have ya, like abracadabra.

so, det blev inget mer inlägg igår, i'm so sorry, jag har märkt att jag inte ska säga så.
.
anyway, skorna jag köpte i Tisdags var ett par Palladium skor som jag har spanat på läänge. Jag har velat ha en slags känga nu till sommaren och jag tycker Palladium skor är grymt snygga, och dessutom så sköna, det har jag hört från folk som har dem och också känt själv när jag prövat dem. Jag som bara har total-platta skor nu till sommaren behöver ett par skor som är bra för fötterna med lite mer uppbyggnad.
.
Jag har som sagt varit sugen på att köpa dom länge men har inte gjort det, dels för att det inte blivit av men också för den enda anledningen jag inte gjorde det, att så många går runt med dom här stackars skorna. Inte så mycket där jag bor men där jag går i skolan känns det som alla går runt med ett par Palladium skor på fötterna, jag skulle nog kunna sätta mig på marken och med än gång se massa Palladium skor virra runt, och det var vad som höll mig ifrån att köpa dom, inte kul att ha något som alla andra har och går runt med.
.
Men efter en spontan resa till en skoaffär i Tisdags med mamma och pappa efter utvecklingssamtalet så bestämde jag mig för att skita i det och köpa dem ändå, eftersom det är vad jag vart ute efter och inte hittat några förutom dom. Också för att mamma och pappa självmant ställde in sig på att köpa dom och frågade vilken färg jag vill ha så köper vi dom, när det låter så blir det extra kul, haha. So It's official, I'm an owner of a pair of Palladium shoes. och ja juste, nu har jag något skönt och ett par bra skor att traska flera tusen mil i, i Paris!
.
imorgon är jag ledig från skolan eftersom våra treor tar studenten, do the happydance, do the happydance! Dock kommer dagen bestå av plugg som måste blir färdigt innan jag åker till Paris på onsdag, men förhoppningsvis går det snabbt och smidigt! och jag ska berätta mer om det här med Paris. talk to ya soon, huggieduggie.
.
.

.
XOXO



I don't wanna be anything other than me.

Sitter och dricker kaffe och kollar på One Tree Hill, jag ska slänga in ett lite längre inlägg snart, känns som jag har massor att blogga om!

Idag har jag faktiskt på riktigt bokstavligen talat gått runt som en zombie. Vanligtvis är man jävligt trött på morgonen med morgonröst och riktigt tunga ögonlock, men det försvinner ju så småningom, men så har jag varit hela dagen, det försvann inte och jag tror inte jag vaknade i morse, jag tror jag sover fortfarande, är inte vaken än. Trots detta fick jag actually gjort ganska mycket plugg, I SKOLAN. Vilket jag har väldigt svårt för, jag kan inte koncentrera mig i skolan, tyvärr, jag hade gärna fått gjort allt där hela tiden och sen inte behöva göra något hemma.

Nu ska jag lägga mig och vila lite, framför OTH och sen borde jag egentligen plugga inför ett prov imorgon, blää. Vi behöver sommarlov nu, right?

XOXO,


Thank you for party rockin'

Hej!

Jag ska blogga!.. imon. Haha, jag ligger i sängen nu och är riktigt trött, känt mig lite konstig hela kvällen, men sover nog av mig det tills imon! Jag har fått nya skor idag iallafall, alltid lika kul med något nytt och fräscht, ska berätta lite om det någon gång under morgondagen tänkte jag.

Nu ska jag fortsätta prata lite med some friends sen ska jag, eller kommer säkerligen rättare sagt, somna.

Good night good night, and let the stars shine a little extra bright tonight! Beso,


whooops

nu trixas och fixas det med designen här, exciting...
.
XOXO

you make me dance, dance, like a maniac.

Ciaociao!
.
nu sitter jag och lyssnar på musik efter en jättebra dag, varit superglad hela dagen, gått runt och sjungit och smilat hela dagen lååång! nu hoppade One Direction's låt More than this på, så fin låt och så fina killar, kolla in den om du inte gjort det. jag vill berätta om dagens äventyr och nyheter men jag orkar inte förklara någonting nu känner jag, jag ska ladda in lite bilder från olika kameror till datorn tänkte jag och spana på om det finns några nya härliga bilder!
.
sen ska jag väl så småningom nanna, om ett tag dock, innan dess ska jag väl dricka lite té också. Jag ska nog sätta mig ute på altanen även fast det blivit lite kyligare ute nu, jag är så varm så det blir nog skönt!
.
ha en fin kväll allesammans! Bacio,
.
.



XOXO


enda regeln är att du ska ha så jävla kul.

God sommarkväll!
.
Nu sitter jag ute på altanen med min iPal, loka, lite godis kvar från igår, datan och mobilen haha! idag har jag bara haft en skön söndag, då man inte gör någonting, jag har bara solat, lyssnat på musik, ätit vääärldens godaste mat, och på kvällen körde jag iväg mig och mamma till mormor för att gosa lite på morsdag, vi satt ute i det ljuvliga vädret och drack kaffe och skvallrade lite, tjejmys med tre generationer!
.
igår åkte jag hem till linnesan och senare kom moa och julia också, vi låg vid poolen, badade, lyssnade på go musik och hade det amazing som min kärlek säger. efter massa timmar med poolhäng åt vi en jättegod middag med linneas goa föräldrar också, mysigt vare. efter det satte vi oss redo framför tvn med gott att äta, massa jordgubbar och lite godis för min del, och kollade på när otroligt vackra, snygga, balla, så talangfulla Loreen tog hem hela skiten med Euporia som jag får rysningar av varje gång jag hör låten, även fast jag hört den så många, många gånger. blev lite förvånad över att det faktiskt var rätt många bra låtar som jag kan tänka mig att lyssna på i hörlurarna och sjunga med i, i tävlingen detta året, och också många bra sångerskor, med starka och fina röster. såklart var det massa falska, dåliga bidrag med som det alltid är, men att det faktiskt var några så bra, eller bra och bra, sköna framförallt, var lite surprising.
.
så det har allt blivit än och annan eurovisionlåt som spelats här under dagen och som jag (till mammas och pappas förtjusning hihi) sjungit högt och graciöst! Nu ska jag väl fortsätta sitta lite vid datorn, eftersom det första jag faktiskt gjorde var att klicka in på blogg.se och skriva ett inlägg, aa sedär, duktig! ska kolla runt på alla olika bloggarna jag följer och dricka min goda Loka, (ett tips, vattenmelon är jättegod!) och äta lite gooodis, OCH lyssna på häärlig musik, allt detta i den ljumma sommarkvällen, happydance!
.
.




hahahah såå söt och också, som linnea nog vill att alla vet, oseriös bild.


.
.
XOXO


Good morning, lovely morning.

Solen skiner och det verkar bli en lika fin dag idag som det var igår, sjukt vilket väder det var! På morgonen drog jag på mig en tjocktröja och syrrans tygväst och tänkte att jag klädde mig rätt kallt, men nejnejnej, gick ju runt och vart hur varm som helst, jag klagar absolut inte på det fina vädret, men jag var helt fel ute haha. Idag blir det andra bullar, kläder.

Appropå kläder och outfits, en av mina gossisar, Linnea, Smsade mig för ett litet tag sen med åsikten att jag borde börja lägga ut dagens outfit här på bloggen, eftersom jag har en så snygg klädstil. Fatta vad gullig kompis jag har och det var jättekul att få höra, det kanske är en ide? Det hade vart lite kul, enda problemet är väl att jag ska få till att ta bilder varje dag, men det är väl inget problem egentligen. Så Jaa det får
vi se, det kan nog komma upp någonting sånt snart.

Jag struntade i att sminka mig överhuvudtaget idag och drog på mig lite sköna (sommriga, hihiii! Eller ja, sommriga för att vara mig) kläder. Det är så skönt när man är utan smink när det är sommarväder ute, det kan kännas lite äckligt när det blir väldigt varmt och så att ha smink på sig då tycker jag. Därför fick jag ännu mer tid på mig att inte göra någonting så jag ligger i soffan nu och vad är väl bättre än att skriva ett litet blogginlägg såhär på morgonskvisten haha!

Ne nu måste jag cykla iväg till tåget snart, ha en finfin dag! Kraaam.


Because a song can take you back instantly to a moment, or a place, or even a person. no matter what else has changed in you or the world, that one song stays the same, just like that moment.

sitter just nu ute på altanen och njuter av att det är varmt i skuggan och klunkar i mig ett stort glas vatten.

idag har jag varit hemma från skolan för att jag, and this is how it started;

.

Jag tror att jag under onsdagsträningen på dansen råkade i den sista minuten av lektionen sträcka mig eller vrida till mig på ngt sätt, jag kände av det i ryggen men sen var det inget mer med det. under de följande dagarna kände jag av något, men bara lite, i ryggen. I lördags kände jag av det mer, att det gjorde ont i ryggslutet på vänster sida. På kvällen kände jag efter i ryggen och kände massa knutor i ryggen, på vänstersidan, varav en jättestor och läskig. På högersidan kändes det helt slätt och normalt, det kändes otroligt konstigt när man kände på båda sidor samtidigt och jämnförde. under kvällen gav min söta big sis mig en massage, hon är duktig på att reda ut knutor och massera, dock gör det jävligt ont men det blir bra efteråt. Jag genomled sån smärta när hon höll på, jag skrek ut högt och det gjorde så fruktansvärt ont, vi tänkte dock bara att det var vanliga knutor som man kan få i ryggen ibland och jag tänkte att det skulle bli bättre dagen efter. Men vad fel jag hade, istället hade jag jätteont, när jag gick, gjorde vissa rörelser, satt ner, stod upp, hela tiden och var så så så öm, bara man drog ett finger fjäderlätt över ryggen så gjorde det rejält ont. Imorse vaknade jag upp med feber och har fortfarande ont i min stackars rygg, lyckligtvis känns det lite bätttre nu.

.

så min dag bestod av att äta frukost och kolla på big brother. Motvilligt plugga matte, men fick hjälp av Patric som satt med mig under förmiddagen och försökte väcka sitt matte-minne till liv. Dock gick det inte jättebra och jag behöver definitivt plugga mer, snart kommer mamma och pappa hem och hjälper mig. euuuw, I dread it.

.

anyway, puss.

.

 


mina knasbollar. 



when you're like..


even though you knew my story, even though(!). We both knew the deal, including me. But still, next time.. handle it smoother. Cause' boy, you knew my story, that story.

fan vad tråkig jag är som aldrig bloggar, jag vill blogga, känner för att blogga, men gör jag det? nä.
.
Jag sitter ute på altanen i det härliga vädret, klockan är halv åtta och det är ljust, fortfarande ljummet i vinden och super, vädret har varit sommar idag.. and I love it.
.
vaknade klockan 9 imorse av min mysiga mobil (haha?) och väckte jess, vi tog med oss Tess och drog ut på en springrunda. Tyvärr har jag sedan ungefär ett år sedan tillbaka benhinneinflammation på båda mina ben, kort och gott det suger. så många gånger har det förstört mina morgonar när jag går till tåget och det ibland gör så förbannat jävla ont att jag nästan börjar gråta, det hindrar mig också från att gå normalt, även fast jag verkligen försöker så tar jag mig runt på ett sätt som måste se helkonstigt och kanske underhållande ut för människor som ser mig. Jag skulle kunna sitta här och förklara vad det är som händer exakt men, vi tar och skiter i det haha, det är helt enkelt bara ett pain in the ass (in this case legs).
.
Ja just det, vad jag ville komma fram till, det gick jättebra på springrundan idag, jag kände ingenting i benhinnorna och kunde köra på bara, glad Hanna när detta händer och benhinneskiten inte hindrar mig från något som det tyvärr vanligtvis brukar göra.
.
vid 10 kom Daniel hem och hela familjen åt frukost, älskar oss haha, det var myspys. vid 12 kom tanterna, mormor och farmor eftersom vi skulle fira Daniel lite för han fyller år imorgon. Vi fikade, tårta och världens godaste morotskaka, aaah vad god den var och ..hembakad! tårta är inte min grej, inte gott, men morotskaka och flera koppar kaffe, japp det satt fint.
.
dagen har bara varit skön och slapp, så underbart med sommarväder vilket gör att jag kan ha en så bra dag även fast jag inte gör, ja, någonting faktiskt. Bara glida runt, gå ut och in och ut och in, altanen-gräsmattan-huset and so on. Har fått lite färg vilket inte är något jag ogillar och familjen åt en god middag innan våran älsklings syster åkte ner till skåne igen, grillat och sallad, plus att sitta ute och äta, the greatest.
.
jag borde sitta och plugga matte nu inför nationella i matte på tisdag men vi kan väl låtsas att jag gör det?
.
kram.
.
.

just some random inspiration and pictures who spoke to me.

.
.
X O X O


Candyman, candyman.

Hejhallå!

Nu sitter jag på stationen och väntar på tåge,t jag jobbade kväll idag, 14.00 till 21.30, fick dock sluta lite tidigare för Ellinor eftersom det inte fanns så mycket kvar att göra. Haft en bra och rolig dag i receptionen, idag fick jag testa på nya och mer avancerade grejer, fick bland annat stå ute i receptionen och checka in gäster, ta emot nya bokningar och boka in. Det var jättekul, kul att möta gästerna lite mer och känna att man kommer till nytta mer!

Nu hoppade jag precis på tåget, vi åkte ca 50 meter och stannade, i högtalarna hörde vi precis en flummig röst som sa att hm jaha vi är spänningslösa. Och precis nu på sekunden sa han att dom stängt av strömmen för att det brinner över ledningen i Floda, snart kanske vi får ström som kan ta oss som längst till Floda, kuuuuuul, jag vill ju hem. Haha roligt inlägg med lite to be continued om jag kommer hem ikväll.....

Jajja, ha det nu fint, puuuss.


RSS 2.0