onsdag, mitten av skoldagarna.

sitter i skolan med min hungriga mage som faktiskt försöker kommunicera med mig också, ska äta min frukt när jag skrivit klarrt! idag ska det bli skönt att komma hem vid tre som vanligt. måste plugga dock, reseskildring. ikväll ska jag dansa street, det ska bli kul! jag åkte inte till moderna dansen i måndags, jag var helt slut i kroppen, jag kände mig alldeles mör och hade ont så fort jag rörde mig. dessutom fanns det ingen bil hemma heller och att cykla till andra sidan stan med tung kropp och ruskigt väder kände jag inte direkt för.

Jag tänkte bara berätta lite kort också om dansföreställningen jag dansade på i söndags. Det var under samma dag som tomteparaden som hålls varje år var, också under samma dag som det var storm. usch vilket väder, aldrig upplevt något väder som det, regnet kändes extra kallt, piskande och bara konstigt, dessutom flög man nästan iväg. tillbaka till dansen, både den moderna dansen och streeten är i sig själva väldigt krävande. det faktum att streeten låg precis efter moderna var.. jobbigt. direkt efter uppträdandet av den moderna dansen, hade vi som dansar i båda grupperna några sekunder på oss att byta om och snabbt springa upp på scen igen. Halvt inne i streetdansen kände jag ett hugg i sidan av min mage och jag fick svårt att andas, jag kämpade igenom resten av dansen och stamplade av scen så fort jag kunde. jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag vandrade fram och tillbaka och faktiskt kippade efter luft, det var riktigt obehagligt.efter en stund lättade trycket och jag kunde andas bättre igen. jaa, i övrigt var det kul! haha. När jag satt ner och hämtade mig lite, såg jag plötsligt min vän Ludvig som jag inte träffat sen i sommar, det var riktigt kul att se honom igen och prata lite!

nu ska jag kolla på en engelsk film, gissa lektion? ha en finfin dag! love,





In bed.

Hallo! Detta är första gången jag bloggar på mobilen. Just nu ligger jag i sängen och är helt slut. Jag gick i skolan från klockan nio till fem idag. Massa olika lärare kom till våran skola under eftermiddagen för att ha en konferens, eftersom vi går hotell- och turismlinjen, dessutom med hotell- och konferens inriktning så var det något vi fick hålla i. Jag tycker det är bra att vi får göra så många olika praktiska grejer och "riktiga" grejer, som möte med styrelser och detta var ju klockrent för oss, att faktiskt på riktigt nästan helt själva hålla i en konferens. Bra övning inför verkligheten! Det bästa enligt mig är både teori och praktiskt arbete, annars kommer man ingen vart.

Nu ska jag bläddra igenom den nya HM-katalogen som kom idag, kommer säkert vilja ha hela katalogen som vanligt haha! Sleep tight. Love,


-

"My heart's a stereo
It beats for your, so listen close."







it's beginning to look a lot like christmas.

åh, vad fint det var på jul på liseberg, det var första gången vi var där, vi har tänkt på att åka dit men det har aldrig blivit av. det var jättefint och mysigt! jag fick verkligen en julkänsla, det kändes som jag var i ett litet christmas-winter-land, haha. det var härlig stämning och glada ansikten.

min äldsta storebror Daniel följde med oss, det var tänkt att jag, min syster och mammi + pappi skulle åkt, men han var hemma och åt med oss innan och hade inget planerat för kvällen så han följde med, kul, jag tycker det är skönt att han, även fast han inte bor hemma, kommer hem ibland. han brukar inte följa med på saker som detta dock, så det var skönt att umgås lite längre med honom idag.

tyvärr regnade det, jag hade absolut fått ännu mer julkänsla om det iallafall var kallt och torrt istället för blött och ljummet. men trots det icke-jul-vinter-vädret, kände jag julens spirit.

jag hoppas att ni haft en lyckad lördag, just nu ligger jag i min ljuvliga säng med min mysiga ljusslinga tänd över sängen och tittar på världens bästa serie, Vänner. sov gott whenever you go to bed! love,



vilket jobb va, att trä ljus på varje liten bit av varje liten gren på ett träd. otroligt vackert!

min ljusslinga, röda hjärtan, hihi.


hello saturday!

igårkväll kom systra mi hem! som vanligt gömde jag mig, denna gången i soffan och hon märkte det inte, höhöhö, lovely! barnsligt kanske men so what, kul! haha.

nu görs det mat, god sådan. ungsbakad lax (åh älskar lax) och till det olika rotgrönsaker och potatis i ugn, så ja, ser faktiskt fram emot maten, kan inte bli annat än gott.

ikväll åker vi iväg till götet och liseberg, jul på liseberg, trots att vädret är regnigt. vi ska iallafall dra ner och kolla läget, vi får hoppas att regnet har uppehåll när vi  traskar runt och att det blir mysigt!

ha en bra dag! love,



iiiii....

..iiidooool.

det är fredag och idol är i malmööö! de fyra som är kvar är riktigt grymma tycker jag, alla är jättebra, vem ska ut? men som pappa säger, "det är ingen som blir utröstad, folk röstar på dem som de vill ha kvar, inte på de dem vill ska ut" .. vis far, haha. när moa sjöng till sin bror, ojojoj. crymoment, så vackert hela alltet.

fortsätt mysa peeps. kärlek,



lite random detta faktiskt, men så blev det.


tryck på bilderna för att få dem större.




världens konstigaste och sötaste hund!

I miss Paris.

jag älskar min mamma.

I miss these girls.

mina fantastiska tjejer!

..MUMS?

Bruno Mars <3

såg denna otroliga tavla i Venedig, Italien.
den ska finnas i mitt rum, lägenhet, hus, någonstans, men hemma hos mig.

Danny med stort D, kollar in i min kamera.

min gosebjörn igen.

Wildflower by Kenza. <3

"sommartallriken", jordgubbar
och vaniljyoghurt.

slut.

read a text and look at some pictures.

hallo! tänkte bara skriva att gårdagen blev bra! efter dagens sista lektion var det tre timmar tills öppethus startade men tiden gick fort. klassen satt och spelade musik och pysslade, tanken var att vi skulle göra det fint och mysigt i klassrummet och det tycker jag allt att vi fixade riktigt bra! när klockan slog fem började folk droppa in, jag och jesper stod vid entrén i den byggnaden som hotell- och turismgänget håller till. med namnskyltar på och ett välkommande humör hänvisade vi människor och hjälpte till, det var flera stycken som ville kolla in turismlinjen, bra där! *blink*.

vid halv sju hämtade min mor mig vid skolan och körde mig till dansen, street är det som gäller på onsdagar, alltid lika kul och slitigt!

idag gick jag i skolan till lite innan tre, fick sluta tidigare. mötte upp min kära johanna, vi tog tåget hem tillsammans och traskade sedan hem till moi. vi slängde i oss några mackor och låg i soffan med skolkatalog, dator och tv framför oss, degigtdegigt! efter det förflyttade vi oss till ett mer bekvämare ställe, the precious bed! johanna.. tuuuuuuuuut.

imorgon är jag leeedig, mmm..mumma! ska sova läänge, haha, most of you might be thinking "stop braging biatch!", och det vill jag inte såå, sov riktigt gott! kärlek,




där ser ni den konstnärliga namnskylten, åt fel håll men there it is!


aw, tärnor för 9ornas luciatåg.


nyårs-kyss 2010/2011.

when autumn leaves.

sitter i skolan och vi har precis pyntat och gjort fint i klassrummet, för ikväll. dock, julpynt.. jag tycker det är för tidigt, men mysigt blev det haha! är trött och har ont i huvudet idag med, jag har glömt min frukt och det är dåligt, jag vill ha min fruukt! jag känner mig inte jättetaggad över att jag ska vara kvar här till klockan halv 7, men vi får hoppas att det blir kul!

have a wonderful grey autumnday! kram,






-

sitter i klassrummet och har rast just nu, vi spelar hög musik i klassrummets högtalare och bara har det gött! jag satt och kollade på lite kläder online och tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg, vilket jag gör NU, wiie! dock, har jag förjävla ont i huvudet, inte kul alls, jag är så väldigt jätte trött på att så ofta ha huvudvärk, menmeen.

något som känns riktigt skönt och bidrar till lite happiness är att vi precis fick reda på något BRA på en elsa-lektion, alltså en lektion som service och bemötande eller liknande, det är elsa-lektionerna haha. iallafall, vi pratade om öppet hus som är på lerums gymnasium imorgon (23/11, kom dit! det är en bra skola!), min klass och jag ska ju representera våran linje eftersom vi är den enda klassen. vilket betyder att vi kommer ha en skoldag från halv 10 till kl åtta på kvällen, (fast i mitt fall åker jag iväg till min dans-lektion klockan halv sju, kan inte missa mer nu och vill inte heller!) detta blir en lång skoldag så vi är lediga på fredag, skönt!

extra skönt, speciellt eftersom det har varit och ska bli, inte jättemycket, men mycket denna veckan. igår gick jag i skolan till klockan två, tog tåget hem, gick ut med tess, åkte iväg på ett utvecklingssamtal med the peers, efter det hem, äta, sen dansa. idag händer det inte mycket, ska plugga och försöka bota min huvudvärk. imorgon går jag som sagt i skolan till klockan halv 7, efter det åker jag direkt till dansen. på torsdag går jag i skolan från tjugo över åtta till tjugo över tre och ska som det ser ut nu träffa min buddy/vän/soulmate, johanna. på söndag är det dansföreställning hela dagen. så det är idag, fredag och lördag som är lugna, tyvärr måste jag plugga så helt lugnt är det inte.

meeen i helgen kommer min syster hem från skåne, där hon bor och pluggar, jag har inte sett henne på ungefär 4 veckor, vilket är länge för ett par tajta systrar som brukade ses och hänga bokstavligt varandra varje dag förr! i miss her alot!

nu ska jag sluta och vänta på matte (blää, verkligen inte min grej), haha jag skrev att jag skulle skriva ett litet inlägg i början, ha en bra daaag! love,




let's make a headline.

go morron, go morron! jaa, idag är det måndag vilket betyder att jag just nu sitter i skolan, har resmål & resvägar och service & bemötande lektioner ihopslagna till en lektion. vi har precis startat ett projekt som vi ska hålla på med fram till jul, projektet är att man ska skapa och starta ett eget hotell, "mitt hotell". det är massor att göra och för mig känns det inte som att jag kommer hinna, är det långt kvar till jul? det känns som att julen och lovet snart är här och eftersom jag är så seg på att plugga behöver jag mycket tid, haha. det är jobbigt att kolla igenom häftet med uppgift efter uppgift, som sakta bygger upp ett hotell, jag vet inte var jag ska börja. nä, nu måste jag jobba, men jag orkar inte idag, jag är seg, har en klump i magen, gaaaaaaah, känner jag just nu. nu får det vara nog med mina känslor. jag ska börja skissa på en våning i hotellet, det känns som något jag kan klara av idag.

.. jag har glömt min frukt idag också, ÅH!... arg.

have a fabulous day! love,



hoppas att ni har haft en bra helg! natti och sov riktigt gott. love,


klockan är 5 över 11 precis NU.

godkväll och snart säger jag godnatt, idag har jag varit hemma hela dagen tyvärr, ett läkemedel jag går på gör att jag vissa morgnar mår jätteilla och spyr, oftast får jag spränghuvudvärk efter det också, uschusch, idag hade jag en sån morgon+förmiddag, detta gjorde alltså att jag inte kunde gå till skolan.

ikväll har jag pluggat på mitt omprov som är imorrn, jag har varit så duktigt och läst hela häftet, samtidigt antecknat det viktigaste hela tiden, alltså pluggat på riktigt och inte bara ögat igenom det som jag är rätt bra på att göra annars. jag är verkligen ingen pluggmänniska, men jag blir motiverad och tycker det känns lite lättare när jag vet att det handlar om mitt intresse och det jag vill bli! jag hoppas att provet går bra imorrn, det siktar vi på!

mamma och jag beställde lite kläder online förut också, alltid lika kul hihi, det blev mest massa underkläder till mig men lite strandkläder också för framtida planer som jag antagligen kommer berätta om någon gång framöver.

now, it's time for me to wish all of you a good night! love,

kom precis på ett eget litet rim som jag måste skriva nu, night, night, and sleep tight, höhö.





read this!

ligger i sängen, och gissa vad? .. jag är trött. fick sluta klockan ett idag, yummie and yaay på det. när jag kom hem hade mamma bakat bullar, hon var ledig idag så hon ville väl ha något kul att göra och det är ju så mysigt när man gått ute i kyla och sedan kommer in i ett varmt hem som luktar nybakade bullar. haha!

under eftermiddagen satt jag och pluggade till mitt omprov på fredag, euuw, det är ett häfte, ett tjockt häfte och jag ska kunna allt, det är så tråkigt att gå igenom sida efter sida med massa text och sedan bläddra fram och se att man bara kommit halvvägs. meeen, jag är glad att jag får lära mig saker, man är faktiskt lyckligt lottad att få gå i skolan och få kunskap och massa annat till sig! att man läser och lär sig om något man är intresserad av, gör ju att det blir roligare och lättare också. även fast alla delar man ska kunna inte är särskilt roliga så kan man ju tänka att det ingår och du lär dig något du måste kunna i det du läser till. (oj, det där var ingen bra förklaring men grattis till er som förstår!)

jag sa i mitt tidigare inlägg att jag skulle berätta om gårdagen, det började med att hela klassen möttes klockan 11 i aspedalen och började gå mot Aspenäs Herrgård. där skulle vi äta lunch med flera olika personer inom styrelser, företag och mer, detta är viktiga personer och personer det kan vara bra att ha lite kontakt med och har presenterat sig för. det var två långbord som vi, klassen, och dessa personer skulle sitta vid, jag satt på det bordet med "personerna" (kan vi kalla dom haha) det var sjukt kul att prata med dem, alla var så sköna och inte tråkiga, stela affärsmän och kvinnor. detta var härliga människor som var intresserade och gav bra råd och berättade olika historier och fakta. vi hade det jättekul och skrattade och skämtade också! efter detta gick vi alla på en föreläsning tillsammans, om värdskap, en jättebra föreläsning, intressant och rolig faktiskt, hon som höll i den var som en bra föreläsare ska vara tycker jag, någon som gör det roligt också.

efter allt traskade vi så duktigt hem allihopa efter en lyckad dag! jag var i stan vid halv fem, jag gick direkt hem till mormor där lille vovven hade vart hela dagen och där lite fika och mys med mormor min väntade.

ikväll var jag på min saknade street-träning, ooooh så kul det där är asså, i fuckin love it.

nu ska jag sluta skriva, sov riktigt gott, natti! love,



Aspenäs Herrgård.

changed, and ready to dance!


hejhopp, skutt skutt.

sitter i skolan och har lite rast, resmål & resvägar lektionen slutade precis, vi planerade om hur vi ska göra och hur vi ska presentera oss på Lerums gymnasiets öppet hus, som är nästa onsdag, alltså den 23/11. vi kom på bra idéer så detta blir nog grymt, det ska bli kul att få berätta om programmet och vad vi gör, hur bra skola, lärare osv det är och hur jävla kul det faktiskt är (oftast iaf), haha. det tycker jag iaf, blinkblink, det är alltså hotell-och turism programmet jag går, kom på att jag inte har någon presentation än.

förra hösten när vi gick på olika föreläsningar och mässor om alla olika gymnasium och linjer, hade jag ingen aning om vad jag sedan skulle välja. på en föreläsning berättade studievägledaren om det nya gymnasiet 2011, och att en ny linje som hette Hotell- och Turism skulle starta till hösten 2011. när hon berättade om linjen kändes det direkt som en klockren linje för mig, och det kan jag säga nu att det är! jag trivs verkligen hur bra som helst på denna linjen och känner verkligen att jag har valt rätt, och hur skönt är inte det! jag vet inte exakt vad jag vill jobba som sen, men kanske som något på ett hotell, kanske ett hotell utomlands. det gör inte så mycket att jag inte vet, det finns hur mycket som helst att välja på inom turism, det finns jätte många olika jobb. min plan har läänge vart att jag vill och ska ut och resa efter studenten, om jag vill, kan jag ju efter att gått denna linjen även jobba i det landet jag vill resa till, kanske stannar jag där ett längre tag.

min dröm att är resa jorden runt, att besöka alla länder i hela världen! uppleva olika språk, kulturer, människor och omgivningar/landskap. något jag verkligen hade velat också, men som kanske är rätt svårt är att kunna alla språk i hela världen, men om det nu är nästan omöjligt (ingenting är omöjligt!) så kan jag iaf sikta på att lära mig många språk! jag ser verkligen fram emot att få jobba sen, om jag då får ett jobb på något hotell eller så kanske jag hittar något annat inom turism jag vill jobba med. jag ser också verkligen fram emot när vi ska ut på praktik i skolan, vi ska vara på bl.a Nääs-slott,Nääs-fabriker och Aspenäs. tänk att få vara där, få se ur det är "backstage" och gå runt i snygga kläder, fan vad kul! hoppas jag, jag har ju ingen aning än, det kanske blir skit, men så vill jag inte tänka och så tänker jag inte.

jävlar vad jag skriver, det blir nästan alltid så att jag skriver mer och om något annat än jag tänkt, menmen!

igår orkade jag inte skriva något inlägg, var jätte trött när jag låg i sängen sent på kvällen, jag hade dock mycket att berätta om så det är vad som kommer nu hehe, detta blir ett långt inlägg. eller nej, nu gör vi så här, jag skriver ett inlägg om gårdagen lite senare. 

ha en bra dag så länge! love,





d-d-d-dance.

jag lyckades ta mig hem! när jag kom hem åt jag då såklart, och till det kollade jag på mitt inspelade Jersey Shore, yeah buddy! efter det blev jag så trött, riktigt utmattad, det är nog november månad som gör mig så trött, så jag la mig faktiskt i soffan lite men sen gick jag ut en sväng, pw, med vovven, innan dansen.

it's monday, which means it's my contemporary dance lesson! det var skönt att vara i danssalen igen, det känns när man har haft ett längre uppehåll, (lov och sjuk) träning och muskler är ju verkligen en färskvara så det blir lite jobbigare när det vart uppehåll, speciellt när man vart nedsatt, sjuk. men kul, svettigt och jobbigt vare, precis som det ska vara!

good night, good night and sleep well. love,






monday means back to school.

idag är det måndag och jag sitter i skolan på sista lektionen för dagen, jag håller på att skriva på en ny uppgift, att skriva en resedagbok. Det går förvånansvärt bra faktiskt, det är inte ofta jag kan sitta och komma på något bra att skriva när jag sitter i skolan, men nu rullar det på, och det är så skönt, uppskattas, så det får gärna hända oftare! min mage skriker efter mat dock, det är väl mindre kul, men jag hoppas jag orkar ta mig hem och då också få i mig lite maaat.

Jag ska fortsätta skriva nu eftersom jag har ett sånt bra flyt! by the way så HATAR jag att jag har omprovet på fredag, om jag inte hade haft det, hade jag inte haft något att plugga typ, bara resedagboken som det är lång tid kvar tills det ska in! bajs.

med detta slutar jag nu, puuss.


helgen och kärlek.

god kväll, just nu sitter jag i min mysiga säng, har haft fullt upp och gjort olika grejer hela tiden både idag och igår men nuså, nu kommer det ett inlägg!

igår började dagen med att gå upp klockan.. tidigt, för att åka med mammi och pappi till en handledarkurs, jajjemän, jag ska börja övningsköra! haha, kursen höll på i hela TRE timmar, ingen utav oss tyckte väl att det var det roligaste sättet att spendera en lördagsmorgon på menmen, vi var så duktiga och satt igenom hela lektionen (när vi satt där gick tiden plötsligt så lånsamt, hmm, undrar verkligen varför). Att börja övningsköra ser jag verkligen fram emot, det är något jag har varit spänd på sen i våras nu, det ska bli kul att sätta sig i den andra delen av framsätet med ratten framför sig, förhoppningsvis håller denna känslan i sig och finns kvar även efter första gången.

Efter detta blev det en sväng till ikea, jag fick lite nya ljus och sånadär mysiga saker till mitt rum, det är alltid kul och nästan ett "måste finnas i mitt rum" iallafall på hösten och vintern, men helst annars också hihi.

idag är det farsdag, grattis till min söta pappa! vi som finns hemma i huset nuförtiden "firade" honom lite imorse, åt frukost tillsammans och gav lite gifts och så. under dagen har jag och mamma hjälpts åt att "fixa" haha, vi började med att byta gardiner i tv-rummet (som köptes på ikea igår, mm, sedär) och fortsatte sedan att byta gardiner i mitt rum. Sen gjorde jag iordning lite extra i mitt rum, bytte, eller ne jag bytte inte jag la till meer kuddar i soffan, mycket kuddar ska det vara! sen bäddade jag min säng jättefint också, med lite extra snygga kuddar och en mysig och fin filt liggandes i fotändan, och med allting tillsammans så är mitt rum perfekt inför den kalla vintern! det är mysigt, varmt, och färgglatt, fast i höstens/vinters dåva fina färger, jag är faktiskt riktigt nöjd!

vid tre åkte vi till lilla mormor och åt middag, söndagsmiddagen, det är något vi har gjort så länge jag kan minnas, nästan varje söndag, nuförtiden blir det inte alltid lika ofta, inte varje söndag, men lite då och då, och ändå ganska ofta. det är bra och skönt tycker jag, att träffa henne så ofta som jag faktiskt gör och att ha en såpas bra relation med henne som jag har, jag älskar min mormor.

efter middagen gick jag, mamma och tess (våran lilla cavalier king charles spaniel) till kyrkogården och tände ett ljus på morfars grav, fars dag. Jag saknar verkligen morfar, den riktigt sköna gamla norrlänningen, som inte sa särskilt mycket men när han väl sa något så var det den mest klockrenaste kommentaren! Det sorgligaste är att jag inte kommer ihåg honom som frisk, pågrund av en utav de jävligaste sjukdommar, pågrund av endast den orsaken fick jag inte se min morfar gå, stå upp, skratta eller prata lika mycket som jag vet att han hade gjort annars. sjukdomen tog sakta hans liv, och min morfar ifrån mig, för tidigt, det var inte under några veckor som han var sjuk och höll på att dö, det var under flera år, och lite hela tiden, det blev lite sämre, hela tiden.

det är så fint när jag tänker tillbaka och även ser nu, när mormor berättar om sitt livs kärlek, hur tydligt man såg och ser hur kär hon var och fortfarande är i honom, det lyser i hennes ögon och man ser hur stolt hon är, över att hon är gift med just honom. trots sjukdomen utstrålade han så mycket kärlek och trygghet, trots att han ständigt behövde någon som såg efter honom, tog hand om honom, trots att han själv inte var trygg. åh, vad jag saknar min morfar.




jag älskar er.

11-11-11

Hallo! gick upp vid sju idag och gjorde iordning mig som vanligt för skoldagen, ungefär tjugo minuter innan jag skulle gå mot tåget fick jag ett sms av min lärare där det stod att vi skulle gå och lägga oss igen, hon var tvungen att stanna hemma med sjukt barn idag och vi hade inga andra lektioner, så hon önskade en trevlig helg och vi fick en ledig dag, grymt! Eftersom jag ändå var iordninggjord och pigg, skickade jag iväg ett sms till fia om frågade om hon ville ut o fota med mig, som vi pratat om att göra ett tag. hon tyckte också att det lät som en bra idé, och det var det, vi tog flera fina bilder som lär synas här i bloggen framöver. Det är så sjukt kul att fota, och det är faktiskt riktigt kul att stå framför den också!

Efter några timmar in på vår photoshoot (haha) var vi halvt ihjäl frusna och drog hem, tack för morgonen fia! Väl hemma mötte jag två hungriga föräldrar som skulle till stan och äta lunch, hungrig som jag var följde jag med dem, gottgott! Efter det åkte vi och handlade lite snabbt, dom köpte en såndär grön dammsugare till mig (godsak asså, inte städ dammsugare) eftersom vi sa något om dem och kom sedan fram till att jag aldrig har smakat på en sån. Well, nu ha jag smakat och kan ju inte påstå att det var särskilt gott, så är ni sugna, kom hit så får ni min, bara en tugga borta från den! Efter en liten kaffepaus (mmm) gick vi en promenad med världens gulligaste vovve! och under den här dagen har jag märkt att...

..Idag har det varit så otroligt kallt, har ni märkt det? oouuss, så nu ska jag stanna inne hela kvällen, tänker INTE gå ut!

Ha en jättemysig eller galen, eller kanske både och? - fredagskväll! love,






-

idag har det varit en lång skoldag men en härlig och bra dag, alltid lika kul och skönt!
vi hade tydligen flyttat våran svenska lektion som brukar vara på fredag-morgon till imorse klockan tjugo över åtta, men detta hade jag ingen koll på så jag sov så skönt och tänkte att vi började klockan halv tio. Men det gjorde mig inte så mycket att missa svenskan, skönt med sovmorgon både idag och imorrn, plus att jag ändå inte hade något att göra eftersom jag är färdig med referatet. Våran näst sista lektion idag var entrepenörskap, vi håller på att jobba med en egen affärsidé om "mitt hotell" och ska även bygga ett hotellrum och receptionen i kartonger, det är faktiskt kul, att göra något praktiskt! :D

Jag hoppas att ni har haft en bra dag och jag ska försöka skriva lite roligare inlägg framöver, sov så gott, natti! love,





badaaam

ÅH, vad det känns bra att ha skrivit färdigt mitt referat, jag började skriva ikväll och blev färdigt ikväll, yaay :D jag är jättetrött så jag ska nanna snart, jag har varit på ett sånt jävla bra humör ikväll, skrattat, det är ju inte så ovanligt, men jag har bara kännt mig så glad och har haft ett leende på läpparna hela tiden som inte går att få bort, bara ren glädje, jag älskar den känslan! har inte så mycket att skriva så jag ska nog sluta nu.

Sov jättegott och dröm fina drömmar, nattinatt! love,




Zzz..

sitter i skolan och är så trött, känns som jag går runt och sover. På Resmål & resvägar lektionen fick vi våra resultat på de två senaste proven, fick ett C på mötesindustrin och måste göra om turismhistorian, det suger, jag hatar verkligen att göra omprov. Om tio minuter börjar engelskan, jag vet inte vad vi ska göra där idag, men vi brukar få kolla på engelska filmer utan text på datan, hade vart skönt men även en risk för en snarkande hanna på skolbänken. Efter det har vi svenska och jag måste verkligen och ska tvinga mig själv till att börja på mitt referat, komma på vad jag ska skriva om och skriva mycket. Jag vet att jag inte kommer skriva mycket, jag kan inte koncentrera mig i skolan, men vi kan ju hoppas att min hjärna omvandlas till en expert på referat och kan skriva ett på en kvart kanske!

kika in här senare idag, jag kommer antagligen skriva något mer inlägg! love,







do dodo dooo do do do..

tjohejj! har inte blivit något tidigare inlägg idag, har inte haft något internet i skolan tråkigt nooog. Nu sitter jag här nyduschad och är rätt trött, har hållt igång hela dagen. Hade fyra lektioner idag, som var helt okej, vi slutade vid ett. Efter en rask promenad hem från tåget slängde jag i mig lite lunch, keso+banan om någon finner det intressant haha. Efter det gick jag ut med lilla vovven och sedan gick jag iväg mot tåget som skulle ta mig och snyggot fia till Allum, jag fick med mig en go tröja och underkläder därifrån, kulkul!


nu ska jag snart nanna, bara kolla facebook och lite sånt först kanske, sov gott och jag önskar dig en härlig skönhetssömn, because you're worth it! blinkblink. love,




det här är en rubrik.

sitter med tända ljus och en kopp te i handen, mår inte alls bra, har jätte ont i huvudet och har lite blandade känslor just nu. Kanske ska sätta på en bra film och ta det lite lugnt bara :) Jag och fia tänkte tidigare idag när vi satt i skolan att vi kanske skulle ta en sväng till Allum efter skolan, men eftersom jag mår som jag gör så blev det inte så idag. Vi kanske gör det imon istället, vi båda behöver kolla på lite grejer och tillfredsställa shoppingbehovet haha.

Ha en bra kväll och sov riktigt gött inatt! love,



har ingenting med texten att göra men, så sjukt söt så den får vara med ändå!





-

sitter i skolan, vi började klockan tolv idag, skönt att inte behöva gå upp så tidigt första dagen efter lovet. Det är fint väder ute idag, skönt med lite ombytelse från grått och dystert till sol! Fia sitter bredvid mig och läser upp små citat och texter för mig, gulligt och faktiskt ganska så standard haha. Vi började med engelska där vi inte har gjort någonting nästan, ska förbereda för att prata om vad vi gjort på lovet i 2 minuter på engelska imorrn, krävs inte jättemycket arbete. Nu startar svenskalektionen, wiiiieho.. ska skriva referat. Slutar vid två idag, sen skulle jag egentligen dansat ikväll men jag är inte tillräckligt frisk än, jag hoppas bara att jag kan dansa på onsdag!

Jag slänger in något mer inlägg senare idag, ha en sköön dag! love,






give me an E, give me a M, give me an A!

har precis varit ute på en powerwalk (typ powerwalk, inte en riktig eftersom jag är sjuker, men så gott som), nu sitter jag och kollar igenom lite bloggar och så, väntar på maat :)

Ikväll är det MTV Europe Music Awards 2011 och det ska bli jättekul, älskar att kolla på den galan, dem brukar vara väldigt bra och roliga, det ska bli kul att se hur Selena Gomez klarar av att vara host och är jag spänd på de olika framträderna! Det ska bli riktigt kul att kolla in röda mattan också hihi!! kulkulkul, att ha något att längta till ;)




love,


no.rubrik.

tjosan! det blev tyvärr bara ett inlägg igår, men det är ju bättre än inget! haha, jag hade helt enkelt inget mer att skriva om igår, och jag kände inte för det heller, var för tom i huvudet. 

När jag har druckit upp mitt mumsiga te, hade jag tänkt att jag ska ut och fota lite, jag känner verkligen för det idag och jag älskar att fota. Om allt möjligt, jag gillar att vara aktiv och springa runt så jag kan capture the moments från massa olika viklar, och höjder! Dock, vill jag verkligen, verkligen, verkligen ha en bättre kamera, åh vad kul det hade varit! Men jag är otroligt glad som har några överhuvudtaget, tänk om jag inte hade haft ngn alls, usch, det hade inte varit kul!

Och jaaa, jag är fortfarande sjuk, detta är den nionde dagen, vi får se när detta tar slut.. det suger för jag vill verkligen inte missa mina dansträningar, på måndag och onsdag! Det har varit uppehåll pågrund av lovet nu, på ett sätt är det bra för då har jag varit sjuk när jag inte kunnat missa några lektioner, men jag vill ju vara frisk till nu, denna veckan och jag tvivlar på att jag kan vara med. Jag saknar dansen(!) dessutom vill jag ha min regelbundna träning, menmen sånt är livet, bara jag blir frisk någon gång så är jag nöjd och glaad!

nu får ni alla ha en jättebra söndag och sista dag på lovet(blööö)! Jag tror att jag kommer slänga in något eller några fler inlägg idag! love,



veckans lördag.

jag håller på med designen och ska fixa en header, men det är mycket svårare än jag trodde, det kanske inte är svårt egentligen, men jag tänkte defenitivt att det skulle vara enklare. Men med lite hjälp och tid så är det fixat och färdigt tillslut! Jag har inte skrivit någon presentation eller något om mig själv, men tanken är att det alltid ska stå i en liten text vid sidan i bloggen, hoppas att det ska kunna gå!

Nu ska jag göra lite grejer men skriver fler inlägg under dagen,
hoppas att de som förtjänar det har en riktigt go lördag! love.



mitt cederträd.

Jag tänkte bara berätta lite om tanken bakom namnet på min blogg, "ilovemycedertree". Det kom bara upp i huvudet på mig precis som ett pop-up fönster med reklam kan göra när man sitter vid datorn, när jag höll på att skapa bloggen och då skulle komma på ett namn också. Vad jag tänkte var att, jag är en person som verkligen älskar min familj och tycker att familjen är otroligt viktig att ha i livet. Jag heter även Ceder i efternamn, Hanna Ceder, och vi alla vet ju att det finns något som kallas för ett släktträd eller familjeträd, kanske finns både och eller är det samma grej? iallafall, slår jag ihop detta kan man ju säga att mitt släkt/familjeträd blir "cederträd" och går man vidare, finns det ett slags träd som kallas för just, cederträd. I min hjärna blev detta klockrent, det finns en mening och tanke bakom det, samtidigt som det är liite klurigt. I det första kanske man tror att "jaha, här har vi en person som älskar cederträd och kanske bloggar om det?", men går man vidare finns det en annan förklaring, som passar just mig och då också min blogg! (sen så är det ju väldigt smidigt om jag skulle börja gilla cederträd väldigt mycket en vacker dag, bara att lägga till ett s på slutet så är cederträdbloggen och förklaringen om hur jag känner för cederträd klar!)

klockan är halv fyra! faaan, jag vill inte sova bort hela dagen, så nu är det dags att sova på riktigt, att försöka somna.. natti.




goodevening.

Kvällen har bestått av en mysig hemmakväll framför tv:n, kollade bl.a. på idol och fan vad bra "säsong" eller vad man ska säga, det är iår! Det är så många som är så sjukt bra, det brukar det inte vara faktiskt, tycker jag, men iår, ah det är många bra! Och Moa Lignell gör mig stolt över att vara alingsåsare, haha ne men jag tycker hon är så otroligt bra, hon är egen och jätteduktigt och bara det faktum att hon har skrivit en så grym låt själv är så, hittar inget ord, men coolt, bra. Älskar hennes låt och är riktigt förväntansfull på hennes andra låtar som är på g!

nu ska mitt nyduschade jag ta min dagliga dos av bloggar och kanske senare kolla på någon bra film, vem vet, låter som en bra idé just nuu, så med detta säger jag nattinatt och sov riktigt gott!




A walk in the forrest.

har varit ute på min promenad som jag pratade om, det blev en sväng i skogen idag. Just nu väntar jag på maaat, dom andra håller på med hemmagjord pizza. Det är så tråkigt att vara sjuk, jag gör ju ingenting, kollar på tv, sitter vid datorn, ute på promenad, typ allt jag gör, jättekul.

I love how positive I am!

haha, hejsålänge, jag lär ju skriva något mer inlägg sen när det är datorns tur att underhålla mig igen.




fräsgångerartoniensnytning.

Hallå! Just nu sitter jag i min puff/säckosäck/pööse, you name it, och är jävligt trött på att behöva snyta mig hela tiden, som jag faktiskt har gjort i exakt en vecka nu. Jag blev sjuk i fredags och har hela veckan varit sådär riktigt förkyld. Ont i halsen, snooor, hosta, seg, ont i huvudet har tillsammans gått i rundgång, inte kul.
I söndags fyllde min käre far år, detta firade hela familjen (som för övrigt består av pappa, mamma, storebror, storebror, storasyster och wierdohund) med att åka till volvo-museét hahaaa, för den lite mer manliga delen av familjen kanske, men seen SPAA, och det var ju rätt så uppskattat! Det var hur fint och skönt som helst och kändes riktigt bra när jag var så förkyld också, därför jag tog upp detta nu, men trots spa:et så har jag varit förkyld såå länge, det var det jag ville komma fram till. Jag måste bara dela med mig av att alla gick runt i en stor brun morgonrock, bruna flippflopps och en korg med en handduk och lite valfria grejer i, detta fick man av spaet att ha under dagen, det roliga var att medan alla andras korgar var fyllda med frukt och annat, var min korg full av snytpapper och flera små näsdukspaket, haha jag kan se synen framför mig och skrattar lite lätt åt det när jag tänker på det.

Nu ska jag ta en låång promenad som jag älskar att göra med trevligt sällskap eller med bästa musiken i hörlurarna!

ha en bra höstdag och fortsätt klicka in på min blogg!





A new blog is born, my blog, shout "wiiehoo"!

Jag har funderat på att starta en blogg rätt länge nu, jag har inte tänkt särskilt mycket på det, men det har funnits i tankarna och lusten ett tag. Jag har tyckt och tycker ju också såklart att det verkar kul men alltid tänk "hmm, jag vill skaffa blogg, fast ändå inte". Detta har ju blivit så vanligt och populärt nu också och jag startar ju inte en blogg "för att starta en blogg", för att många gör det och att det är lite av en "naturlig väg att gå". Jag tycker om att skriva och gillar idén med att ha en blogg, att så många har det har, töntigt nog, gjort att det kännts bra att inte haft en blogg, att inte falla för något som så många andra gjort. Men varför ska jag tänka så egentligen, vill jag skaffa en blogg, så skaffa en blogg. Nu sitter jag och skriver mitt första inlägg på min nya och första blogg, det känns kul och rätt, ändras känslan kan jag ju lätt ta bort den.
Jag har min vision på hur designen och upplägget kommer att se ut, jag hoppas bara att jag ska klara av att fixa detta, det återstår att se. Jag kommer förhoppningsvis lära mig med tiden om hur allting funkar, tills dess får det bli som det blir!

finally, välkommen till min nya blogg!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0