the world is ours

hej på er!
.
jag kom hem för ett tag sen, klockan 9 imorse var jag och hade ett möte med platschefen på Aspenäs Herrgård. I går fick jag reda på att mina lärare väldigt gärna ville att jag skulle praktisera där, det var egentligen inte ett utav de ställena som jag hade på min "önskelista" vi fick göra, men jag ser verkligen fram emot att praktisera där. Det känns jättebra och jag hade ändå velat vara där någon gång, eftersom det är lite speciellt, gammaldags, lantligt och mycket konferenser, och annat. Jag fick en liten rundvising och fick träffa dem flesta i personalen, alla var jättesnälla, roliga och lättsamma, sedan satte vi oss också och pratade lite, jag och platschefen Carina, jag gav henne också mitt CV och personliga brev, det var ett jättebra möte! efter det gick jag i det otroligt fina vädret till tåget, jag missade precis ett tåg och det var en halvtimme kvar till nästa kom, så jag satte mig på badplatsen, på en bänk i solen, precis vid vattnet, det var hur fint som helst, jätteskönt att sitta där ensam, tänka lite och lyssna på musik! helt ensam var jag dock inte, 4 stycken änder kom och kollade på mig nyfiket, antagligen i hopp om att får mat, haha!
.
har inte bloggat sen i måndags, ajaj, men det har inte hänt något speciell riktigt, i tisdags slutade vi klockan 11, jag åkte direkt till gymmet och sprang på crosstrainern i en timma, körde lite styrka också. i onsdags dansade jag, street, grymt som vanligt och igår var det torsdag vilket innebär den längsta dagen, men skolan gick jättefort och det var en bra dag.
.
Jag och Tess ska nog gå en promenad nu i solen, om några timmar möter jag upp mina girls, linnea, moa och fia, vi ska ha en härlig kväll, bara umgås, antaglien prata massor som vanligt, sedan sover de här till imon. Mamma och pappa åkte imorse ner till skåne för att hjälpa Jessica (syster) att flytta till en annan lägenhet, dem är borta till imon så vi tjejer har alltså huset för oss själva, om man bortser från min bror och hans mates nere i källaren.
.
kanske, kanske bloggar jag mer ikväll, vi får se. annars får ni ha en jättebra fredag och kram på er! Ciao,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

-

Sådär! Nu är jag hemma och har precis fixat ihop lite kyckling och keso (ett tips, det är nyttigt och supergott!) som jag ska sätta mig och äta framför ett bigbrother-avsnitt tänkte jag, fortsätt eller börja njut av den underbara dagen! Kraam.


things are looking bright

hej!
.
idag har jag haft världens goaste dag! jag vaknade vid halv ett (fan att vi förlorat en timme, men o andra sidan blir kvällarna ljusare och solen är kvar längre vilket är amazing), åt en god frukost och kollade på gladiatorerna med mina bröder. efter det gick jag ut och låg i solen och gjorde en powerpoint med bilder samt lite stödmeningar till en redovisning imon, vi ska prata om något valfritt i 4 minuter, vilket faktiskt är längre än man tror, men det ska gå bra tror jag, jag tycker jag fick ihop en bra sammanfattning. Jag ska skriva om min kroatienresa som jag gjorde i sommras, jag och min famlij bilade ner genom europa, besökte 6 länder (då kroatien var huvudmålet, där vi stannade i 1 vecka) och färdades 400 mil totalt, allt detta på 2 veckor.
efter det låg jag i solen ett bra tag, flera timmar, så nu har jag allt fått lite färg lovely. efter det åt jag lite lunch med daniel (bror) och sedan gjorde jag en stoor kaffe och satte mig i sackosäcken på altanen, i solen med
Tess i knät.
.
för ett tag sedan åt vi våfflor, hihi, mums. sedan gick jag och mamma en mycket härlig promenad med tess i kvällssolen, fan vad jag älskar min mamma.
.
Jag måste bara berätta att jag igår kväll körde runt i hela stan, jag körde runt lite överallt och skjutsade faktiskt hem Daniel till sig på kvällen! det var fullt hus (bil) jag, mamma, pappa, daniel och Tess fick följa med och sitta i sin älskade bur i bagaget, hon älskar att åka bil! skitkul, jag älskar att köra bil. Speciellt eftersom det faktiskt går så bra om jag får säga det själv och det tycker jag absolut att man får! jag har missat att skriva att jag börjat övningsköra i bloggen men nu vet ni, så håll utkik på vägarna vettja!
.
nu ska jag nog kolla på så ska det låta och kanske testa att redovisa och se om jag har nog att prata om, så det håller i fyra minuter. Ciao!
.
.




haha gullungen slickar av grädden från visparna!
.
.



Cut trough the clouds and dive back into the night,

haha jag hittade precis ett par jeans som är reversible, alltså att man kan vränga dem och är som två par jeans i ett! En sida är light denim och den andra är dark indigo denim, jag tyckte detta var lite roligt och det kanske är rätt praktiskt?! speciellt om dem skulle vara sina favorit jeans och vill ha dem i båda färgerna, men inte kan eller vill köpa två par haha, eller om man åker någonstans på direkten utan att åka hem innan men känner att man vill byta om, då vränger du bara jeansen vettja!
.
jeansen kan man köpa på http://www.ifoundasecret.com/, för att komma direkt till jeansen trycker du här http://www.ifoundasecret.com/what-s-new/bleu-lab-reversible-curve-jean-legging-606-30-30.html
(jag ska lära mig hur man kan länka utan att visa länken utan bara istället trycker på ett ord som tex "här" eller nåt, med andra ord, jag ska fråga mina söta kunniga vänner!;)
.
.
.
.

this one's for u.

hi there!
.
jag sitter och kollar på lite olika online-shopping sidor och kollade precis på gina tricot, till min stoooora stora besvikelse hittar jag inte den snygga jackan jag såg i affären i helgen, den var verkligen skitsnygg och vad jag har varit sugen på, jag hooooppas att den bara inte kommit upp på sidan än, den hängde där de visar det nya som ska komma så den kan ju inte vara slut? jag hittar inte heller en "tröj-jacka" som jag såg på HM för ngn vecka sen, buhuu. jag som tänkte sätta ihop ett litet collage på vad jag vill ha och förhoppningsvis kommer äga inom en snar framtid. så vi får väl se hur det blir med det!
.
nu kommer lille vovven och syster hem, ha en fortsatt fin daaag!
.
.
.
.

-

aww, älskling då.

sup

hej på er från en liten sjukling.
just nu ligger jag i sängen och pluggar, tänkte ta en liten paus och skriva ett inlägg, wiie haha. jag har i snart 3 veckor haft något konstigt med min mage, haft värk i magsäcken och det har kännts lite ömt, känns onödigt att skriva det men anywaay. igår och idag har jag dessutom känt mig febrig, igår morse kollade jag om jag hade någon temp och det visade inget, likadant i morse, ingen temp. men jag kände och känner mig ändå rätt hängig och sjuk, så jag fick tillbringa dagen hemma today.
min dag har bestått av vänner som by the way är den bästa serien som finns, rätt roligt att hela familjen förknippar massa saker hela tiden med vänner. svårt att förklara men säger repliker lite då och då i vardagen. jag har druckit te och gjort smoothie, som tur är har jag haft flera personer att prata med under dagen som hållt mig lite sällskap sådär.
ikväll kommer min syster hem, hjäälp det kom jag på nu (i skrivande stund haha), vad kul! ååh vad jag saknar henne, som jag nämnt förut så har skåne fått den äran att ha henne där, eftersom hon pluggar och bor där. hon kommer hem ibland när hon kan, är ledig flera dagar i rad eller kan plugga hemma. det blir nog skönt för mamma att få lite avlastning med en klängande och myssjuk hanna, även om hon också är likadan och vi står varandra väldigt nära och kramas, pratar och gosar varje dag så är det dags för jessica och som sagt kan det väl vara skönt med lite avlastning. jessica är precis likadan hon med och när vi alla tre är hemma pratar vi och myser och skrattar så vi gråter och står i en ring, håller om varandra och bara kollar på varann, aa töntiga, speciella och konstiga är vi men hellre det än mainstream.
nä, nu får det vara nog med paus, jag har prov imorgon! P U S S.

goaste, goDaste åh.

.
.

I'm alive!

förlååt att jag inte bloggat ett skit på ett tag, men jag lever och ska försöka slänga in ett inlägg senare idag, ha en fin dag så länge och njut av solen!
kramkraam

RSS 2.0