a little touch of a heavenly life

And the fever began to spread
From my heart down to my legs
But the room is so quiet,

who's that girl.. It's Jess!

sitter hemma och har det skönt, dricker kaffe och kollar på New Girl, haha så bra serie, 
kollar igenom första säsongen för jag tror att jag kanske missat något avsnitt. ville kolla på någon bra och rolig serie, need to laugh!
har världens chilldag i skolan, vi skulle få skippa alla lektioner och kolla på när kapten röd spelar, älskar musiken men jag känner inte för att göra någonting idag, har dessutom ett helt hus för mig själv och efter ett väldigt händelserikt dygn och helg så kan jag behöva vara ensam lite. 
det är jättefint väder ser det ut som och det ska jag väl försöka ta vara på, är ju nästan ett måste. ikväll börjar dansen igen efter varit uppehåll i sommar, mycket bra tajming, behöver min dans och är excited for tonight.
ha en bra dag och må gotttttt, PUSS.
 
 
 
 
 

he about to loose me

hej här är jag och mår bra, lyssnar på musik och sitter framför min gamla stationära dator i mitt rum som funkar igen. Sitter faktiskt riktigt bekvämt här och ska hämta en ny skärm ikväll, yay, kan börja använda denna goding igen, då kanske lär det bli fler inlägg här också!
 
ja, jag har haft världens uppehåll här men kanske är detta starten igen?
 
igår fyllde faktiskt jag år, känner mig som en ny människa nu när jag officielt och på riktigt är 17 år! haha nej, men lite lite känns det allt. Jag hade en egentligen inte så märkvärdig födelsedag och den var faktiskt en såndär "dålig dag", till och från men den var väldigt bra ändå och jag känner mig glad och lite upprymd på något sätt anyway, och varför ifrågasätta det? det är ju bara mysigt och bra!
 
jag fick riktigt bra presenter som jag är jätteglad över, bl.a en ziperall, nu är den äntligen påväg hem till mig, har ju vart inne på en riktigt länge, känlsan att jag verkligen vill ha en har inte förändrats och snart är en Blueberry  hos moi.
 
 
 
 
 
PUSS
(detta inlägget skrev jag i torsdags men blev avbruten och glömde sedan att
publicera det. låtsas som att det är torsdag *blink)

RSS 2.0