Summertime, and the living is good

Tjohopp alla sötnosar! Det är supervackert väder idag också och jag är så glad som en, vad brukar man säga, äh vi kör på.. get! Jag vaknade inte förän vid halv 12 idag, jag var riktigt trött, antagligen var kroppen trött efter all värme och sådär. Det var riktigt skönt att sova ut, jag har ett minne av att lille Tess kom och väckte mig vid 10 men jag somnade lika fort igen, haha sötnosen. Anyway, jag har precis ätit lite lunch, vattenmelon, och det var nog den seriöst godaste vattenmelonen jag ätit, oh god! Så jag är nöjd haha, nu ska jag joina min syster ute i solen på altanen igen, och fortsätta att dansa liggande och sjunga det högsta vi kan 😊 yes.. We got some happy neighbours.. Peace and loove ✌❤


Headlines

Nu ligger jag trött, nergosad och överhettad i sängen. Efter en dag med bara massa härligt solande, äntligen har vi fått lite sommar. Jag älskar Sverige och Sveriges sommrar, bara den stackars solen får conquer the sky! Både igår och idag har varit helt underbara dagar, och under dagar som dessa brukar mitt dagsschema se ut ungefär något sånt här; sola, gå och hämta glas vatten, sola, ligga lite i gräset i skuggan, sola, äta lunch, sola.. And so on. Fabulous och så skööönt! Jag mobilbloggar för övrigt, lite duktigt tycker jag allt. Julia min honey om du läser det här, jag saknar dig, hade du vart här nu hade jag pussat sönder dig, ha en bra dag på jobbet imorgon, jag är så stolt över dig och kämpa på! Nu ska jag nanna, känner för att hitta något stärkande och bra musikklipp innan jag somnar, så får det nog bli, wish me luck! Good night and sleep tight 💘


-

jag är här, jag lever och jag bloggar!
 
The main reason varför jag inte bloggat överhuvudtaget på ett väldigt långt tag är för att jag inte är inne på datorn. Jag har inte rört min dator ,förän nu, sen väldigt länge. haha den var faktiskt dammig nu när jag tog fram den. 
 
jag mår bra, är ledig, lever mitt liv och har inte tid för datorn. Dessutom har jag min iphone som har det jag kanske vill kolla på datorn, blogg.se-appen funkar ju nu igen så därifrån kan jag blogga, men utav någon anledning, som jag själv inte vet, tycker jag det är mycket roligare att blogga på datorn, då blir det mer "riktiga" inlägg känns det som. 
 
anyway, hur mår ni? hoppas allt är bra med er. Jag lever som sagt mitt liv och njuter av att vara ledig. Vädret och jag har inte varit vänner, tycker det har varit galet så dåligt vädret varit under hela lovet. Som jag brukar säga.. vi får bara en viss mängd sommar under året i Sverige, varför kan inte den lilla sommaren vi faktiskt får, vara bra!?
 
jag. behöver. min. sommar. Jag måste samla kraft och styrka för att orka med skolan till hösten igen, jag behöver mitt sommarparadis och jag behöver känna det I MIG, att det har varit sommar och att jag vart ledig, haft sommarlov. 
 
det ska tydligen bli bra väder i veckan, vi hoppas som fan på det tycker jag, ni håller med?! .. bra :D
 
jag ska sitta och fixa med lite bilder och sådär tänkte jag, ladda över mina 2000 bilder från iphonen till datorn. Som det känns nu kommer jag slänga in något mer inlägg idag, men jag ska inte lova något i detta fallet har jag lärt mig haha. 
 
ha en fin kväll nu så hörs vi snart igen! PUSS.

RSS 2.0