-

.
.

Hands up and touch the sky can’t stop ‘cause we’re so high

i måndags var det dax för första dagen på praktiken på konferenshotellet Aspenäs Herrgård, hela veckan har varit grym faktiskt, jättekul och framförallt så mysiga människor på hotellet! i torsdags jobbade jag kvällspass, 14.00 till 21.30, verkligen jättekul att testa på det också och man gjorde mycket andra grejer under det passet än dagspassen. dock var jag hur trött som helst när jag kom hem vid 11, ramlade i sängen nästan direkt och en inte så pigg Hanna vaknade av alarmet klockan 6 nästa morgon, haha var huuur seg som helst under hela fredagen, antagligen eftersom det vart mycket denna veckan, nya miljöer, nya saker att göra, nya människor, massor av intryck och lärande, lite andra rutiner än vanligt också.
.
fick sluta lite tidigare igår, runt tre, åkte hem för att ganska direkt åka och möta upp mina sanna älsklingar, alina och lisa, om ni läser det är.. gaaaaaaah ni är bäst! vi gick ut och åt, och hade det så otroligt kul, non stop laughing, bokstavligt talat. har så kul med er, inget krångel bara good stuff! vid åtta kanske, drog vi oss hem till mig, gosade ner oss i soffan framför en film och hade det braa.
.
idag har jag haft en slapp och skön dag, gick en långpromenad med tessan förut och snackade med syster i telefon, skööönt, miss my best friend.
.
nu ska jag fortsätta lyssna på musik och fundera lite, tankarna rullar på, tyvärr gör dem det ibland även fast man inte riktigt vill, men nu är det lugnt, välkommen tankar, haha ja pussgodnatt!
.
(märker nu när jag satte mig och skrev detta inlägget, går hur fort som helst, tar ngn minut och det är skönt att skriva av sig even though jag inte skriver något speciellt, plus att det är kul. jag borde uppdatera bättre var vad jag ville komma fram till.)
.
.

.

.

.

.
.


Your swag is so sick You got me homesick 3 o'clock and we're out .

Mohombi - Miss me ft. Nelly
helt okej låt som jag lyssnade rätt mycket på för ganska längesen, men låten är bra, gammal men bra, och videon är rätt bra också. En skön lite lugnare låt på dansgolvet?
.
.


You can get addicted to a certain kinda sadness

Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover)

jag fullkomligt älskar denna låten! orginalet av Gotye är superbra verkligen, dock är denna covern som blivit jättestor så grymt bra också! Jag kan lyssna på den här låten om och om igen, jag blir aldrig trött på den, inte blivit det än iallafall efter många spelningar i mina öron. Vad Walk off the earth har gjort är ju helt genialiskt, så grymt bra, alla på gitarren och deras röster, otroligt. njut!
.
.


I can get low, Don't know which way is up. I can get high, Like I could never come down.

Nicki Minaj - Marilyn Monroe.
Älskar Nicki Minaj, hon är så jäkla grym, älskar verkligen flera av hennes låtar. Hon är riktigt ball och så sjukt duktig, kul med en ny, så bra och så stor, kvinnlig rappare! Dessutom så bra sångerska. Enjoy säger jag bara.
.
.

damn, what I'd do to have you near, right now I wish you were here.

hola!
.
ligger i sängen och tar det lite lugnt, jag borde verkligen plugga matte, har prov på fredag och jag har räknat ungefär två sidor i matteboken av hela kapitlet men, neeee. snart sticker jag iväg och gör något som är waaaay roligare, dansa.
.
senast jag bloggade var tanken att jag skulle lägga upp flera videor med låtar jag gillar men när flera videor jag ville lägga upp inte funkade pga olika anledningar så gav jag upp och lät mina ögonlock stanna stängda, som jag förövrigt försökte hålla uppe tappert, nannade istället. men jag tänkte lägga upp några fler framöver, fina videor till fina låtar.
.
nu ska jag nog försöka ta mig upp ur sängen och dra på mig lite danskläder! kisses to ya all.
.
.
peace
.
.

"Lookin' at me now I can see my past."

älskar denna låten, är fortfarande inte trött på den även fast jag spelat den mycket sen den kom ut i November förra året. Om ni konstigt nog missat den, lyssna!
.


I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.

Hejsan Hejsan!

nu sitter jag nyduschad med mina andra stora kopp mugg kaffe idag. jag har haft en helskön dag, väckarklockan ringde vid 9, jag vaknade upp riktigt skönt, ni vet, efter man sovit jätteskönt och så vaknar man med en jättego känsla i kroppen. dock var jag väldigt trött men bestämde mig för att gå upp ändå, jag ville ha en lång dag idag och en mysig morgon.
.
Jag svepte täcket runt mig och gick ner och släppte ut Tess, gav gosen lite mat och fixade frukost till mig själv, 2 kokta ägg, 1 grov macka och té. Efter vi suttit och myst, kollat på Bigbrother hela morgonen slängde jag in en zumba-workout i dvdn, fixade fram träningsgolvet framför tvn och tränade därefter Cardio Party 50 min, Sculpt and Tone 45 min och Flat Abs 20 min. Efter träningen åt jag lite lunch, liten portion lax+pasta och banan+keso. Nu har jag duschat samtidigt som jag spelade hög musik, älskar att lyssna på musik när jag duschar, älskar att lyssna på musik annars också men haha.
.
som jag skrev i förra inlägget tänkte jag berätta lite om gårdagen, underbara Julia kom hem till mig vid halv 1 ungefär, vi satt och pratade länge och efter det gjorde vi lite lunch. När vi ätit gosade vi ner oss i min säng och kollade på film, Love Actually, en gammal goding. klockan sju ungefär var vi på gymmet och körde loss, både kondition och styrka, härligthärligt! Tack för dagen Julia och pussar till dig.
.
nu ska jag dricka upp mitt goda kaffe och efter det gå en promenad, tror det är någon som gärna vill ut och springa lite i skogen. kram!
.
.
.
.
.
.


Brother bear

Nu kör vi mys i repris, ligger i sängen med en återigen snarkande Tess bredvid mig och har precis satt på filmen "björnbröder", underbar tecknad film, en av väldigt få lite nyare tecknade filmer som är bra, dom nya som görs nu har ju inget mot dom gamla disneyfilmerna man växte upp med. Ikväll har dock té-koppen byts ut till en skål fylld med massa melonbitar, yummie yum.

Ha en fin kväll och sov gott, jag tänkte berätta om vad jag gjorde idag imorgon, so stay tuned haha. Love,


tonight the dvd-player is running casanova

nu sitter jag i sängen med en kopp té och en snarkande Tess bredvid mig, har precis startat filmen Casanova, har sett den flera gånger förut men har nog somnat i slutet hela tiden tror jag, och kommer inte ihåg jättemycket, har för mig att den ska vara bra iallafall och så är ju den underbara Heath Ledger med i rullen ;)
.
har en konstig hung-up thing med honom, varje gång någon nämner honom säger jag alltid, "åh Heath Ledger, jag älskar honom". kommer aldrig glömma när jag var lite yngre och satt vid tvn med mamma, kollade på en film med Heath, tyckte han var en av dom snyggaste jag sett, superbra skådespelare och han var liksom speciell, hade något extra (det tycker jag fortfarande, antagligen därför jag kläcker ur mig det där varje gång, även när jag kommer på mig med att säga åååh, osså ne jag ska inte säga det, så kanske man pratar lite om honom och så kommer det ändå alltid fram i slutändan.) och sa just detta till mamma, så säger hon något i stilen med att det var synd att han tagit självmord. jag som inte riktigt var inne och hängde med i kändisvärlden hade ingen aning om detta och blev lite smärre chockad och tyckte det var hur sorgligt som helst, and I still do.
.
.
.
.
.

he is a stranger

hey hi there!
.
guu vad jag har varit kass på att blogga det senaste, jag har faktiskt tillochmed glömt av att jag har en blogg ibland, ajaj. nu är det iallafall påsklov, och det där klingar vackert i mina öron och känns riktigt skönt! hoppas att ni haft en bra påsk!? tyvärr märkte jag knappt av påsken iår? lite tråkigt egentligen, även om man kan tycka att, äh det är väl ingenting, bara vanliga dagar, och så kan jag känna och tänka, men egentligen så är det väl mysigt om man skulle påska till det rejält, massa olika påskeldar överallt, påskpynt, leta påskägg och göra det speciellt.
.
idag har jag haft en lite konstig men ändå bra dag. jag vaknade skönt och precis när jag vaknat kommer vovven upp och ska väcka mig, kollar mobilen och ser att klockan är 12:54 ungefär, mina ögon blev nog så stora som tennisbollar, jag sover nästan aldrig så länge, dock gick jag och la mig vid 3 på natten, men sova till 1. tycker inte om att sova så länge, ibland kan det vara skönt men naa, man får ju ingen morgon och dagen blir superkort och jag älskar faktiskt morgonar (när det inte är skola), menmen samtidigt skönt eftersom jag sov i ungefär 10 timmar och måste vara rätt utsövd, det förtjänar min kropp eftersom jag slarvat lite med sömnen den senaste månaden ungefär. jag gick upp ur sängen på direkten med tanken "har Tess kunnat hålla sig så länge. dags för bajs och kiss-letning i hela huset", släppte ut tessan i trädgården och letade men hittade inget till min glädje, det brukar inte vara några problem för tess är inte en sån hund som måste ut klockan 7 på morgonen varje dag, hon kan lätt hålla sig, eller ja inte behöva gå ut, till klockan 11 lätt. dock var detta två timmar senare och stackarn kan ju inte lyfta på toalocket och sätta sig där.
.
vid 10 över 1 ungefär kom pappsen hem på lunch, när han åkte vid 2 gjorde jag mig lite frukost, brunch, lunch, vad man vill kalla det, en smoothie såklart och en kopp té, måste bara tipsa om ett te från liptons, tropiska frukter, hur gott som helst, Jessica köpte det i helgen och det var verkligen jättegott, Hanna rekomenderar! till det kollade jag ikapp flera avsnitt av BigBrother. plötsligt var klockan 20 i fyra och så åkte en skiva, Zumba-pass in i dvdn, tränade i en timma. det var väldigt längesen jag tränade just zumba, men det var lika kul som det alltid är, det är faktiskt kul även när man gör det ensam hemma i vardagsrummet, dock är det nog even more fun på gymmet med många fler dans- och tränings-sugna människor!
.
efter det hoppade jag in i duschen och sen var lilla familjen hemma. nu tänkte jag måla mina naglar och göra en kopp té tror jag. kram så länge!
.
.
.
.

We're fools whether we dance or not, so we might as well dance.

hey everyone!
.
jag hade en jättebra helg massa myspys, skratt och god mat! idag är det iskallt ute uusch, det blir inte lika roligt att vistas ute då men jag kom iväg till skolan, dagen gick fort och sen kom jag hem till min kära syster som har typ som ett påsklov denna veckan, mysigt att komma hem till henne varje dag! snart sticker jag iväg och dansar, modernt, de senaste gångerna har vi hållt på med lite lyft och sådär, skitkul! ikväll skjutsar jag även mig själv till dit, hihi så himla kul!
.
nu ska jag byta om och slänga i mig en tablett, har tyvärr ont i huvudet vilket icke är kul. ha en fin kväll, puuusss.
.
.
.
.

RSS 2.0